Skip to main content

CELEBS

Ρίκα Βαγιάνη: To άγχος για την εγκυμοσύνη της μετά τα 40 και η αμηχανία της από την ερώτηση του γιου της

Αγχώθηκε αλλά τα κατάφερε


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο ΟΚ η Ρίκα Βαγιάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να ζήσει τη μητρότητα, μετά τα 40, εξομολογήθηκε μία ερώτησή του γιου της που την έφερε σε δύσκολη θέση, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είναι 53 ετών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- To παιδί ήρθε στη ζωή σου όταν είχες περάσει τα 40. Αγχώθηκες ποτέ ότι μπορεί να γίνεις μητέρα;

«Αγχώθηκα όταν είχα κάποιες εγκυμοσύνες που δεν ολοκληρώνονταν. Αλλά είναι είναι κάτι που θα τρομάξει και ένα κορίτσι που είναι 20 χρονών. Τελικά πήγαν όλα καλά, είχα μια εκπληκτική εγκυμοσύνη, οπότε ακόμα και αν αγχώθηκα κάποιες στιγμές το έχω ήδη ξεχάσει».

- Πως αντέδρασες όταν αγκάλιασες πρώτη φορά το μωρό σου;

«Σαρκαστικά.Το πρώτο που είπα όταν είδα τον Οδυσσέα ήταν «Ωχ άλλος ένας!». Έμοιαζε τόσο πολύ με τον πατέρα του που ήταν σαν MiniMe από το Austin Powers.(γελάει».

- Σε έχει φέρει σε αμηχανία με κάποια ερώτησή τους;

«Είμαι από τις γυναίκες που δεν κρύβουν την ηλικία τους. Μια μέρα λοιπόν είχε γυρίσει από το σχολείο και με ρώτησε με ύφος. «Μαμά το ξέρεις ότι είσαι η μόνη μαμά στο Δημοτικό που είναι 50;». Εσύ πόσο χρονών είσαι τον ρώτησα. «Αφού ξέρεις ότι είμαι 7. Τι με ρωτάς», απάντησε. «Θες να ζήσεις για να γίνεις 8;» τον ξαναρώτησα. «Θέλω» μου απάντησε. «Ωραία τότε δε θα ξαναθίξεις αυτό το θέμα» είπα και σκάσαμε και οι δυο από τα γέλια. Δεν έκρυψα την ηλικία μου από τους θαυμαστές και τους εργοδότες μου. Θα την έκρυβα από τον γιο μου;».

- Θα αποκάλυπτες την ηλικία σου σε μια συνέντευξη;

«Γιατί να μην την πώ; Είμαι γεννημένη το 1962, οπότε κάνε τον λογαριασμό και υπολόγισε πόσο είμαι».


Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.