Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 21-27 Νοεμβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (21/11- 27/11) μόνο στο allyou.gr.

Στις 22 ο Ερμής στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Δία στο Ζυγό, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα. Στις 24 με το Δία σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η ανασφάλεια, το άγχος και η κούραση θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Μην πάρετε αποφάσεις που δεν έχετε μελετήσει όλες τις παραμέτρους, καθώς θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία σας. Στις 25 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 26 ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τολμήστε μικρές αλλαγές που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να σταματήσετε να ανέχεστε καταστάσεις και χρειάζεται να βρείτε νέους και ακίνδυνους τρόπους έκφρασης. Η συνεχής κόντρα με τα πρόσωπα που σχετίζεστε δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε τίποτα. Εάν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε το χρόνο σας, πριν αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές που τους προηγούμενους μήνες σας έδειξαν τα αποτελέσματά τους και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει «μηνύματα». Βρίσκεστε σε φάση ριζικών αλλαγών γι’ αυτό μη φοβηθείτε και κλειστείτε στον εαυτό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να καταλάβετε πως είστε υπεύθυνοι για τα καλά και για τα άσχημα που σας συμβαίνουν και όχι να επιμένετε πως όταν περνάτε καλά οφείλεται στις κινήσεις σας και όταν περνάτε άσχημα φταίνε πάντα οι άλλοι, γιατί μόνοι σας θα δώσετε δικαιώματα και θα έχουν και δίκιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους και τις ελπίδες σας και θα ανακαλύψετε πως η επιβεβαίωση ότι βαδίζετε σωστά θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Ο βαθμός δημιουργικότητας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Αξιολογήστε τις σχέσεις σας ανάλογα με τη θέση που έχουν στη ζωή σας. 

ΛΕΩΝ: Ίσως να χρειαστεί να είστε πιο σίγουροι για τις απόψεις σας και να μη ζητάτε απαιτητικά να πάρετε την επιβεβαίωσή σας, καθώς έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να απογοητευτείτε. Πρέπει να είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από άσκοπους εκνευρισμούς για να βρείτε τη σωστή σας πορεία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να αποκτήσετε ανοχή και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους αν θέλετε να καλυτερεύσετε τον τομέα της επικοινωνίας σας. Φροντίστε για την καλή σωματική σας κατάσταση, καθώς έχετε αδυναμία να ακούτε τις προειδοποιήσεις που σας δίνει το σώμα σας. 

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις προσπάθειές σας στον χώρο της εργασίας πιο σταθερές και συντονισμένες για να απολαύσετε την επιτυχία που αναζητάτε τα τελευταία χρόνια. Τα εμπόδια που βρίσκονταν στο δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται και έτσι δε θα έχετε λόγο να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξετάστε προσεκτικά τα κίνητρά σας και ελέγξτε τις προτεραιότητές σας για να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Θα σας γίνουν προτάσεις για σχέδια εύκολου πλουτισμού, που όμως αν δεν προσέξετε θα σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες. Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις αν δε συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και αυτό ίσως σας ωθήσει να απαρνηθείτε συνειδητά την εργασιομανία. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο αφού ακόμα δεν έχετε μάθει να ελέγχετε πλήρως τη συμπεριφορά σας και οι αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο εκτός του ότι δε χρειάζονται, μπορούν να προκαλέσουν επιπτώσεις στις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνατε κάποιες προσπάθειες στο παρελθόν προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και όπως φαίνεται τώρα φτάνουν στην ωρίμανσή τους. Γνωρίστε που και σε ποιους πρέπει να επενδύσετε μακροπρόθεσμα ή και για πάντα. Εάν θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι τα αισθήματά σας, πάψτε τα παιχνίδια εξουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μόνο η αλληλοκατανόηση θα επιφέρει την αλληλοεκτίμηση και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο εποικοδομητικές. Μη τα θέλετε όλα δικά σας, γιατί όπως εσείς έχετε όρια έτσι έχουν και οι άλλοι. Πρέπει να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο σε αυτόν τον τομέα για δικό σας όφελος.

ΙΧΘΥΣ: Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε μια αυτοπειθαρχία. Για να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποια ταξιδάκια που θα σας βγάλουν από την καθημερινή στασιμότητα.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department