Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 8/10 - 14/10

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 9 Νέα Σελήνη στο Ζυγό, φέρνει εξελίξεις, απρόοπτα αλλά και δοκιμασίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν αλλαγές που θα ταράξουν τα νερά. Μη βιαστείτε να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είχατε κάνει μέχρι στιγμής σωστές επιλογές. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού ((Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Στις 10 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, κάνοντάς σας περισσότερο διαισθητικούς. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας τα περιθώρια λάθους, καθώς ότι διαλέξετε τώρα δύσκολα θα το αλλάξετε. Ταυτόχρονα θα είστε αρκετά περίεργοι να μάθετε τα πάντα, ενώ ότι πληροφορία θα λάβετε θα την κρατάτε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Ο Ερμής στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας. Στις 11 με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες. Στις 12 ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις. Ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι ιδανική όψη για αποφάσεις, για να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε.

ΚΡΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε κόντρα με το σύντροφό σας, αφού με τις πράξεις σας εισπράττει και αισθάνεται ότι αδιαφορείτε για τα προβλήματά του και κοιτάζετε εγωιστικά μόνο τα δικά σας ή ότι τον θεωρείτε ανίκανο να σας βοηθήσει σε αυτά που χρειάζεστε. Ο ανταγωνισμός με ορισμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα καθυστερήσει την  εξέλιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας. Εάν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για ένα σοβαρό θέμα, αποφύγετε να το θίξετε. Αυτοσυγκεντρωθείτε και χαλαρώστε για να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν. Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας. Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ότι σας δίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξελίξεις παρουσιάζονται στα σχέδιά σας, γι’ αυτό μην περιπλέκετε τις ευκαιρίες που έχετε για εξέλιξη. Θα πρέπει να κρατήσετε μία γραμμή στη συμπεριφορά σας και όχι τη μια στιγμή να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί και την άλλη σκληροί και απόλυτοι. Έχει σημασία να σέβεστε τις ευαισθησίες και τις νοοτροπίες των άλλων και να μην τους «ξεγυμνώνετε» ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη σας να κάνετε καινούριες επαφές θα είναι έντονη. Θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες που η κάθε μία από αυτές θα παίξει το δικό της ρόλο. Ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζετε τους άλλους θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν πάνε όπως θα θέλατε.

ΛΕΩΝ: Η ουσιαστική προσέγγιση θα βάλει τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε μια άλλη βάση, πιο ειλικρινή και πιο σταθερή. Οι σωστές εξηγήσεις και η προθυμία σας θα κάνει τις συνεργασίες σας πιο εποικοδομητικές. Οι φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα αυξηθούν και θα πληθύνουν, μια που θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και πρόσχαροι στις συναναστροφές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε αποφάσεις και λύστε ένα πρόβλημα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες όσων δε γνωρίζετε καλά. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια θα εκτιμηθεί αφάνταστα. Μην υιοθετείτε λάθος απόψεις αλλά δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία. Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σας αγαπούν πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ: Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για καλό σας και αυτά που πρέπει να αποφύγετε. Αποκαταστήστε την τάξη στη ζωή σας, κάτι για το οποίο παλεύετε πολύ καιρό. Κάντε τα πρώτα βήματα εξυγίανσης στις δύσκολες υποθέσεις σας και με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχετε να επανακτήσετε τον έλεγχο των εξελίξεων. Οι φρέσκες ιδέες σας θα συμπληρώνουν και θα καλύψουν σημαντικά κενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εβδομάδα θα σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε για να προσαρμοστείτε στα δεδομένα και να πρωτοτυπήσετε με τις ενέργειές σας. Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε αν έχετε σημειώσει πρόοδο, αφού οι εφαρμογές των σχεδίων σας θα ολοκληρωθούν. Κατά το διάστημα του χρόνου ταλαιπωρηθήκατε αρκετά και αντιμετωπίσατε σύνθετα προβλήματα, αλλά καταφέρνατε να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανακαλύψτε όλες τις τρυφερές και ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας, πετώντας από πάνω σας το ψυχρό προσωπείο που θέλατε να δείχνετε αρκετές φορές στους άλλους. Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση και αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Κάντε τις επιλογές σας με σωστά κριτήρια, ώστε να είστε ικανοί να παίρνετε τη σωστή θέση στα φλέγοντα ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε ουσιαστικά ποια είναι αυτά που προχωρούν στη ζωή σας και ποια έχουν βαλτώσει εδώ και πολύ καιρό. Επανεκτιμώντας καταστάσεις και προχωρώντας στη συνέχεια σε αξιολόγηση προσώπων, θα διαπιστώσετε φρενάρουν την πρόοδό σας και με ποιο τρόπο, αλλά και ποιοι σας δίνουν φτερά για να πετάξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαλλαγείτε από αρκετές ανασταλτικές νοοτροπίες και να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη. Πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί θα κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική. Θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και στον οικονομικό σας τομέα. Επενδύστε σε νέους στόχους χωρίς να ξεχνάτε και την προσωπική σας ζωή. Ολοκληρώστε και σταθεροποιήστε τα επαγγελματικά σχέδια που είχατε αρχίσει να επεξεργάζεστε.

ΙΧΘΥΣ: Αυτό που δε θα πρέπει να ξεχάσετε είναι μέχρι που φτάνουν τα όριά σας ώστε να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Οι ρυθμοί σας την περίοδο των γιορτών θα αποκτήσουν περισσότερο νεύρο και η αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε τη ζωή, κάποιες φορές θα σας ωθούν σε παρορμητικές ενέργειες. Από εσάς εξαρτάται να συνδυάσετε αρμονικά τον ενθουσιασμό με τη λογική, ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department