Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 20/5 έως 26/5/19

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 21 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, που θεωρείται σπίτι του και βρίσκεται σε κυριαρχία, βοηθώντας σας να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Θα ξεπερνάτε πιο εύκολα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω, ενώ η ευστροφία και η ταχύτητα θα έχουν την πρώτη θέση σε ότι διαλέξετε να κάνετε. Ίσως κάποιοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να αποκλίνετε της πορείας σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Στις 22 ο Άρης στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας ωφελήσουν αρκεί να τις εκμεταλλευθείτε σωστά.

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί κάποιες φορές ο σύντροφός σας να μη συμφωνεί μαζί σας, αλλά εκτιμά το θάρρος της γνώμης σας. Μοιραστείτε τις εμπειρίες της ζωής σας, για να πάρετε με αυτόν τον τρόπο θετική ενέργεια. Μην επιτρέπετε μεσολάβηση τρίτων προσώπων στη σχέση με το σύντροφό σας. Ξεκαθαρίστε συγκεχυμένες καταστάσεις που δε σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. 

ΤΑΥΡΟΣ: Απολαύστε τη ζωή σας, κοντά σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Μη δημιουργείτε προβλήματα στη συναισθηματική σας ζωή με αντιζηλίες. Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορούν να σας δημιουργήσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Σταματήστε να αγχώνεστε εάν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά όταν οι άλλοι αντιδρούν διαφορετικά, δεν κερδίζετε τίποτα. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον. Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Κάντε αλλαγές μέσα στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον συναισθηματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν. Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μη τα φορτώνεστε όλα εσείς. Εάν θέλετε να πετύχετε χρησιμοποιήστε το λόγο σας, αλλά και τη διαίσθησή σας.

ΛΕΩΝ: Κερδίστε τις καλύτερες εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο με ψυχραιμία και λογικές κινήσεις. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, ακόμα και αν δε συμφωνείτε μαζί τους. Όσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα, αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανωθείτε για να μην υπάρχει άγχος και για να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες που δε σας αφήνουν να χαρείτε. Αποφύγετε δρόμους που θα σας προτείνουν και θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοση στον επαγγελματικό σας τομέα. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αισθανθείτε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα που ίσως σας έρθουν. Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας όχι μόνο για να περάσετε ευχάριστα, αλλά και για να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε την αντιμετώπιση που είχατε σε καταστάσεις που απαιτούν κόπο δίνοντας μικρό όφελος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω κι αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας. Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι και δουλέψετε για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν όση προσπάθεια και να κάνετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν απρόσμενα γεγονότα εισβάλουν στη ζωή σας, καλλιεργήστε την υπομονή και την ευελιξία σας, πιστεύοντας παράλληλα στις ικανότητές σας. Διατηρήστε όσο μπορείτε την καθαρότητα των προθέσεών σας και μην συμμετέχετε στο παιχνίδι της συμπάθειας και της αντιπάθειας, αφού κάποιους δεν τους γνωρίζετε τόσο καλά, ώστε να αποφασίσετε αν θέλετε να τους κατατάξετε στους φίλους σας ή στους αντιπάλους σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προωθήστε την προσωπική σας ζωή και μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας ή να διορθώσετε λάθη που κάνατε, γιατί οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολλές. Μπερδεύεται η προσωπική σχέση με το σύντροφό σας και διχάζετε με τις φιλικές που έχετε, γεμίζοντάς σας διλήμματα και βάζοντας σας να κάνετε ακόμα και ανόητες  συγκρίσεις μεταξύ τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε υπομονή σε κάθε σας βήμα και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις πριν ολοκληρώσετε την εικόνα που έχετε. Κάντε διάλογο για να λύσετε τις διαφορές που έχετε και συζητήστε με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες. Η φλυαρία χωρίς ουσία δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα και φυσικά δε θα σας δώσει λύσεις, οπότε μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που βασίζονται σε σχόλια.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τη ζωντάνια σας να λειτουργήσει σαν πηγή έμπνευσης και εσωτερικής γενναιοδωρίας με άτομα που σας συνδέουν δραστηριότητες και ιδέες. Ευκαιρίες υπάρχουν και θα υπάρξουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να πιαστείτε από την πρώτη που θα δείτε και μετά να υποστείτε αρνητικές συνέπειες, μόνο και μόνο επειδή ήσασταν απροετοίμαστοι. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department