Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.



Μια εποχή αρχών έχει ξεκινήσει ήδη — αστρολογικά μιλώντας, δηλαδή. Η πρώτη μέρα της εποχής του Κριού, 20 Μαρτίου, είναι επίσης η έναρξη του αστρολογικού νέου έτους και της εαρινής ισημερίας.

Ο Κριός, ζώδιο της φωτιάς, είναι γνωστός για το πάθος, την επιθυμία και την έντονη ενέργειά του. Όσοι γεννιούνται κάτω από το κριάρι πιστεύεται ότι είναι σίγουροι, τολμηροί και αποφασιστικοί. Η σπίθα φωτιάς του Κριού συχνά οδηγεί σε μια ανταγωνιστική ενέργεια, καθώς τα άτομα σε αυτό το ζώδιο έχουν μια συνεχή επιθυμία να κερδίσουν.

Ποιες είναι οι ημερομηνίες της σεζόν του Κριού το 2024;

Ο ήλιος μπαίνει στον Κριό στις 20 Μαρτίου και παραμένει εκεί μέχρι τις 20 Απριλίου.

Τι να περιμένετε αυτή την εποχή του Κριού

Πριν ξεκινήσουμε τα μεμονωμένα ωροσκόπια, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι άλλο συμβαίνει στον κόσμο αυτόν τον μήνα και πώς μπορεί να επηρεάσει το συλλογικό.

Ο πλανήτης δράσης Άρης θα έχει μπει στους Ιχθύς στις 22 Μαρτίου, επιβραδύνοντας την ορμή μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επικεντρωθείτε στη χάραξη στρατηγικής αντί να αναλάβετε δράση.

Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαρτίου, ωθώντας μας να σκεφτούμε τις δεσμεύσεις και τις συνεργασίες μας.

Στη συνέχεια, από 1 έως 25 Απριλίου, ο ανάδρομος Ερμής θα ξεκινήσει στον Κριό, με αποτέλεσμα πιθανά προβλήματα επικοινωνίας, καθυστερήσεις στα ταξίδια και τεχνολογικές δυσλειτουργίες. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου, δώστε προτεραιότητα στη σκέψη πριν μιλήσετε και θυμηθείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σημαντικών πληροφοριών που έχετε αποθηκεύσει στις συσκευές σας.

Στις 5 Απριλίου, η Αφροδίτη μπαίνει επίσης στον Κριό, ενθαρρύνοντάς μας να κυνηγήσουμε τα πάθη μας και να κυνηγήσουμε το ρομαντικό όνειρο που επιθυμούμε περισσότερο.

Τέλος, η έκλειψη ηλίου στον Κριό συμβαίνει στις 8 Απριλίου, σηματοδοτώντας μια εποχή σημαντικής αλλαγής. Μείνετε ήρεμοι και επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό.

Δείτε πώς η εποχή του Κριού μπορεί να επηρεάσει το ζώδιό σας

Κριός

Πριν βρείτε μια μέση λύση στις συνεργασίες, σκεφτείτε πόσα είστε διατεθειμένοι να δώσετε και να συμβιβαστείτε; Πού θα σταθείτε ακλόνητοι; Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε άνετα με τους συμβιβασμούς, σκεφτείτε να το κάνετε αυτόν τον μήνα.

Ταύρος

Μην αφήνετε τις ατζέντες των άλλων να σας εμποδίζουν να επιδιώξετε τους στόχους σας. Παρακολουθήστε τα όνειρά σας – άλλωστε, είναι δικά σας. Εσείς, και μόνο εσείς, είστε υπεύθυνοι. Μείνετε προσγειωμένοι και αφοσιωμένοι στο να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Δίδυμοι

Μην παραμελείτε τους φίλους σας. Ήταν εκεί για εσάς στο παρελθόν, γι' αυτό να τους στηρίζετε τακτικά. Ακούστε τις ανησυχίες τους με ενσυναίσθηση και προσφέρετε την υποστήριξή σας σε αντάλλαγμα. Αυτές είναι οι συνδέσεις που θα σας υποστηρίξουν κατά τη διάρκεια της ανάγκης σας.

Καρκίνος

Τον επόμενο μήνα, θα φαίνεται ότι το βάρος όλου του κόσμου θα στηρίζεται στους ώμους σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε και να αξιολογήσετε όλες τις εργασίες που έχετε στο χέρι για να αποφύγετε την υπερβολική επιβάρυνση. Η διατήρηση της ισορροπίας είναι εξίσου σημαντική με την πραγματοποίηση όλων.

Λέων

Δουλεύατε ακούραστα. Τώρα, κάντε ένα διάλειμμα. Το να κάνετε ένα Σαββατοκύριακο για αποσύνδεση και αναζωογόνηση είναι ζωτικής σημασίας. Αυτός είναι ένας μήνας για να εστιάσετε στην ανάκτηση και την επαναφόρτιση. Θα σπεύσετε να πάτε ξανά σύντομα.

Παρθένος

Προς το τέλος της σεζόν του Κριού, επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια εκτίμηση για το πού βρίσκεστε οικονομικά. Αυτό το είδος ειλικρίνειας μπορεί να είναι σκληρό ή άβολο, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε θετικές αλλαγές.

Ζυγός

Ενώ συνήθως αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις, μπορεί να έχετε έντονη επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αυτό το διάστημα. Να είστε σοφοί πριν απελευθερωθείτε πλήρως. Θυμηθείτε, τα λόγια σας έχουν συνέπειες.

Σκορπιός

Να είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και να εκφράζεστε με συμπόνια και κατανόηση. Η παροχή μελιού αντί για ξίδι στις αλληλεπιδράσεις σας μπορεί να βοηθήσει πολύ στην οικοδόμηση ισχυρότερων σχέσεων.

Τοξότης

Βρείτε χρόνο για τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να βρείτε ένα νέο κοινό ενδιαφέρον ή χόμπι. Θα ανοίξει μια εντελώς νέα διαδραστική περιοχή κοινής χαράς για εξερεύνηση και διασκέδαση.

Αιγόκερως

Τις επόμενες εβδομάδες, θα πρέπει να επικεντρώσετε τις ενέργειές σας στη ζωή του σπιτιού σας και σε οικογενειακά θέματα. Ίσως προτιμάτε να εργάζεστε, αλλά έχετε σημαντικές υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Υπάρχουν δύο όψεις κάθε ιστορίας — και μετά υπάρχει και η αλήθεια, κάπου ενδιάμεσα. Αποφύγετε να αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας τυφλώνουν στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλά πράγματα σε κάθε δεδομένη κατάσταση. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως άσπρο ή μαύρο.

Ιχθύς

Θα αισθάνεστε σίγουροι και ισχυροί τις επόμενες εβδομάδες, ωθώντας σας να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Κάντε κάτι που σας τρομάζει. Μπορεί μετά να μην σας φαίνεται πλέον τόσο τρομακτικό.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού