Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Shake, Rattle and Roll

Απόψε το ρίχνουμε στο χορό... όπως έκαναν παλιά! 


Φύλλις Νικολάου

Θυμάσαι την Αλίκη Βουγιουκλάκη ως Λίζα Πετροβασίλη να χορεύει τουίστ; Αν ναι, τότε σήμερα ετοιμάσου να αναφωνήσεις «Άι τουίστ» -ως άλλη Αλίκη/Λίζα- αλλά και «Άι Σουίνγκ» -ως άλλη Rollin’ Fox!

Απόψε θα ανηφορίσουμε την Ασκληπιού για να βρεθούμε στο Blue Fox, το αγαπημένο στέκι των rock n’ rollers κι όχι μόνο, όπου μας περιμένει το καθιερωμένο πάρτι των Rollin’ Foxes! 

Ποιοι είναι δαύτοι; Ο πρώτος rock ‘n’ roll σύλλογος στην Ελλάδα ο οποίος έχει ένα και μοναδικό στόχο: να διαδώσει την πιο δημοφιλή μουσική και χορό της δεκαετίας του 1950: το Rock 'n' Roll, σύμβολο του αιώνιου καλοκαιριού, του έρωτα και της χαράς της ζωής!

Οι Rollin’ Foxes διοργανώνουν μαθήματα χορού Rock ‘n’ Roll, Twist, Stroll, Hully Gully, Madison, Continental, Hand Jive και Bunny Hop, πάρτι για χορό μέχρι τελικής πτώσης, καθώς και άλλες εκδηλώσεις, αναβιώνοντας τη διασκέδαση της Αμερικής του '50, όπου ο χορός κατείχε κεντρική θέση. Έτσι, απόψε μάς περιμένουν για να χορέψουμε παρέα. 

Μην ανησυχείς αν δεν κατέχεις τα βήματα -θα μας τα δείξουν όλα εκεί!

Θα μας πεις «Άι τουίστ»;

Rollin’ Foxes Party 

Πού: Blue Fox, Ασκληπιού 91, Αθήνα

Πότε: 21.30 

Είσοδος: Ελεύθερη

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.