Θέλεις να παίξουμε; - AllYou.gr

Search

Θέλεις να παίξουμε;

Το σημερινό παιχνίδι μας θα είναι... νομαδικό.

23 Μαρτίου 2016

Υπάρχουν παιχνίδια για ενήλικες τα οποία δεν περιλαμβάνουν καμία κονσόλα (συγγνώμη, Playstation!) και καμία επίσκεψη σε περίεργα adult μαγαζιά (μα πού πήγε το μυαλό σου;). Αντίθετα, βασίζονται στην κίνηση και αποκαλούνται νομαδικά.

Αν και μόνο αυτή η ατάκα σου εξήψε την περιέργειά, τότε σήμερα σε προσκαλούμε στο Βρυσάκι στην Πλάκα, για ένα εργαστήριο-ταξίδι, με τίτλο «Νομαδικό Παιχνίδι» που επιτρέπει στη σωματικότητα, το ρυθμό, την παρατήρηση, τον αυθορμητισμό να μας δείξουν δρόμους προς την έκφραση και την επικοινωνία! Ένα ταξίδι με πρόθεσή του να χαρούμε το σώμα και τις αισθήσεις μας, να εξερευνήσουμε και να αναπτύξουμε τις εκφραστικές μας δυνατότητες, να συναντηθούμε για να παίξουμε και να παίξουμε για να συναντηθούμε.

Μάλιστα, κάθε συνάντηση προσεγγίζει το παιχνίδι από διαφορετικό σημείο (Παιχνίδι Θεατρικό, Κινητικό, Αισθητηριακό, Παρατηρητικότητας, Δημιουργικής Γραφής, Ελεύθερο, κ.τ.λ). Όποιο όνομα και αν έχει κάθε φορά, σταθερά επιλέγουμε να παίζουμε χωρίς ταμπέλες, όπως «σωστό-λάθος» και «νικητής-χαμένος», ώστε να δώσουμε στην ευχαρίστηση της διαδικασίας το χώρο και τη σημασία που χρειάζεται.

Τα παιδία θα παίξει σήμερα – τα λέμε στην Πλάκα!

Νομαδικό Παιχνίδι

Ιδέα – Συντονισμός: Εύη Θανέλλα

Πού: Βρυσάκι, Βρυσακίου 17, Πλάκα

Πότε: 18.00 – 20.00

Πληροφορίες - κρατήσεις: 2103210179, καθημερινά από 12.00 – 20.00Ακολούθησε το allyou στο Instagram!