Ένα κελάρι, η Μαρία Λατσίνου και μια Χαμένη Γενιά - AllYou.gr

Search

Ένα κελάρι, η Μαρία Λατσίνου και μια Χαμένη Γενιά

Ή αλλιώς η συνταγή για ένα υπέροχο Κυριακάτικο βράδυ.

22 Μαϊου 2016

Την είδαμε το περασμένο φθινόπωρο στο 6 d.o.g.s. και σήμερα λέμε να τη δούμε και μια τελευταία... για αυτή τη σεζόν!

Ο λόγος για τη Μαρία Λατσίνου, η οποία ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της, συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Τελευταίο live της για αυτή τη σεζόν, πριν αρχίσει τις εμφανίσεις της εκτός Αθηνών για το καλοκαίρι, απόψε στο Κελάρι Athenaeum στο Θησείο.

Η εκφραστικότητα, οι φωνητικές δυνατότητες, η ενορχηστρωτική φαντασία και η τεχνική αρτιότητα της Μαρίας Λατσίνου και του συγκροτήματος που την συνοδεύει, κέρδισαν το κοινό, όπως προκύπτει από την επιτυχία των συναυλιών τους και την πορεία του άλμπουμ τους. Το «Μια Ανάσα Δρόμος» συμπεριλήφθηκε στα σημαντικότερα άλμπουμ του 2015 (Avopolis, Mixgrill, Δισκοπάθεια, Polaroid Android κ.α.).

Τα τραγούδια «Χαμένη Γενιά» και «Θα είμαι εκεί» ξεχώρισαν στο ραδιόφωνο κι έχουν βρει τη θέση τους στις καρδιές των ακροατών. Με αυτά και άλλα τραγούδια του άλμπουμ τους, με επιλογές από το ρεπερτόριό τους, αλλά και με καινούργιο υλικό και απρόβλεπτες διασκευές, η Μαρία Λατσίνου και οι συνεργάτες της μας παρουσιάζουν ένα live set σύγχρονου αστικού τραγουδιού, με στοιχεία jazz και ελληνικής παράδοσης και με ροκ ενέργεια. 

Το σχήμα παρεμβαίνει δυναμικά στο σύγχρονο μουσικό γίγνεσθαι, προτείνει ένα νέο ήχο και μια φρέσκια αντίληψη δημιουργικού συνδυασμού ποικίλων, φαινομενικά μόνο ετερόκλητων, μουσικών ειδών.

Τα λέμε εκεί στις 21.30 ακριβώς!

Μαρία Λατσίνου

Πού:  Athenaum Κελλάρι, Αδριανού 3, Θησείο

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 7€

Πληροφορίες: 2103210239 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!