Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αλήτες, απόψε είναι η βραδιά μας!

Σου μιλάμε... Απαράδεκτα, αλλά μόνο γιατί σε προετοιμάζουμε για την αυριανή μας έξοδο.


Φύλλις Νικολάου

Ήρθε η ώρα για ένα μικρό τεστ τηλεοπτικής ιστορίας: σε ποια σειρά έχουν ακουστεί οι ατάκες «Μυκήνες, Μυκήνες, είστε από εκείνες που μου αρέσουν», «ΕΓΩ είμαι Ο γιατρός!», και «Τι έγινε ρε παιδιά;». Αν μάντεψες σωστά, τότε θα έχεις καταλάβει ότι η επόμενη έξοδός μας θα είναι τουλάχιστον... Απαράδεκτη!

Κι αυτό γιατί έφτασε η ώρα να θυμηθούμε για άλλη μια χρονιά όλες αυτές τις στιγμές γέλιου και γέλιου μετά δακρύων που μας προσέφερε η αγαπημένη μας 90s σειρά, «Οι Απαράδεκτοι»!

Όλα θα ξεκινήσουν αύριο βράδυ στις 21.00, στο Dunkel Bar στην Πανόρμου, όπου θα συγκεντρωθούν  όλοι οι fan της σειράς για να ξεσαλώσουν, να παρακολουθήσουν ζωντανά, παρέα με το ποτό τους και άλλους μανιακούς της σειράς, τα πιο γνωστά επεισόδια και να ακούσουν όλα τα μοναδικά ελληνικά και ξένα κομμάτια τραγουδιών 80s & 90s που πλαισίωσαν τις αγαπημένες μας στιγμές κι τις ατάκες των πρωταγωνιστών.

Από ό,τι μάθαμε πέρσι, η ομάδα που διοργανώνει αυτό το Απαράδεκτο Party, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 200 άτομα, τον αγαπημένο μας θυρωρό κ. Βασίλη Χαλακατεβάκη (που είναι λίγο μίζερος κι έχει και τον ανθρωποδιώκτη…), τον τρελο-γιατρό μας κ. Κώστα Ευριπιώτη και πολλούς άλλους, όπου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ξεφάντωναν στους ήχους των Sting, Χαριτοδιπλωμένου, Duran-Duran αλλά και του Γιάννη Πάριου. 

Εμείς θα είμαστε εκεί – τα λέμε αύριο στο Dunkel!

2η Απαράδεκτη Συνάντηση

Πού: Dunkel Bar, Πανόρμου 117, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21.00

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου