Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ταξίδι στην Belleville

Τι θα βρούμε εκεί; Απολαυστικά cocktail, υπέροχη θέα και το πιο ενδιαφέρον concept bar της Αθήνας.


Φύλλις Νικολάου

Σήμερα θα σε πάμε ένα ταξίδι στο χρόνο και... σινεμά. Για την ακρίβεια, θα σε γυρίσουμε πίσω στο –μακρινό πλέον– 2003 και την παραμυθένια Belleville του Γάλλου κομικογράφου Sylvain Chomet. Γιατί; Πολύ απλά, γιατί αν θυμάσαι, είδες, αγάπησες και ξαναείδες την ταινία του με τίτλο «Το Τρίο της Μπλεβίλ», θα λατρέψεις και την αποψινή μας πρόταση.

Ακόμα καλύτερα: η πρόταση μας δε θα μας βρει κλεισμένες στο σπίτι αγκαλιά με το ποπ κορν, αλλά στην πιο όμορφη –και φρέσκια- ταράτσα της πόλης με φόντο την Ακρόπολη παρέα με εμάς και τα απολαυστικά, ιδιαίτερα και υπέροχα cocktail του «δικού» μας Μάριου Ηλιόπουλου!

allyou_belleville_internal.jpg

Πού θα συμβούν όλα αυτά; Στο Belleville Concept Café and Bar, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του μόλις πριν από μια εβδομάδα και είναι –εμφανέστατα– επηρεασμένο από την εμβληματική ταινία του Chomet. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα συναντήσουμε εκεί την Madame Souza, τον Champion και το διάσημο εκκεντρικό Τρίο (ή μια πόλη που δεν έχουμε ακόμα δει), αλλά σίγουρα εμείς θα τους αναζητήσουμε προτού καθίσουμε αναπαυτικά στο bar.

Απόψε, λοιπόν, σε καλούμε να αποχαιρετίσεις μαζί μας τη δική μας Belleville για το καλοκαίρι από το... Belleville – τα λέμε εκεί!

Υ.Γ. Οι φήμες λένε ότι πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε το «The Blooming Pot».

Belleville Concept Café and Bar

Πού: Αγησιλάου 88, Κεραμεικός
 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.