Ταξίδι στην Belleville - AllYou.gr

Search

Ταξίδι στην Belleville

Τι θα βρούμε εκεί; Απολαυστικά cocktail, υπέροχη θέα και το πιο ενδιαφέρον concept bar της Αθήνας.

29 Ιουλίου 2016

Σήμερα θα σε πάμε ένα ταξίδι στο χρόνο και... σινεμά. Για την ακρίβεια, θα σε γυρίσουμε πίσω στο –μακρινό πλέον– 2003 και την παραμυθένια Belleville του Γάλλου κομικογράφου Sylvain Chomet. Γιατί; Πολύ απλά, γιατί αν θυμάσαι, είδες, αγάπησες και ξαναείδες την ταινία του με τίτλο «Το Τρίο της Μπλεβίλ», θα λατρέψεις και την αποψινή μας πρόταση.

Ακόμα καλύτερα: η πρόταση μας δε θα μας βρει κλεισμένες στο σπίτι αγκαλιά με το ποπ κορν, αλλά στην πιο όμορφη –και φρέσκια- ταράτσα της πόλης με φόντο την Ακρόπολη παρέα με εμάς και τα απολαυστικά, ιδιαίτερα και υπέροχα cocktail του «δικού» μας Μάριου Ηλιόπουλου!

allyou_belleville_internal.jpg

Πού θα συμβούν όλα αυτά; Στο Belleville Concept Café and Bar, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του μόλις πριν από μια εβδομάδα και είναι –εμφανέστατα– επηρεασμένο από την εμβληματική ταινία του Chomet. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα συναντήσουμε εκεί την Madame Souza, τον Champion και το διάσημο εκκεντρικό Τρίο (ή μια πόλη που δεν έχουμε ακόμα δει), αλλά σίγουρα εμείς θα τους αναζητήσουμε προτού καθίσουμε αναπαυτικά στο bar.

Απόψε, λοιπόν, σε καλούμε να αποχαιρετίσεις μαζί μας τη δική μας Belleville για το καλοκαίρι από το... Belleville – τα λέμε εκεί!

Υ.Γ. Οι φήμες λένε ότι πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε το «The Blooming Pot».

Belleville Concept Café and Bar

Πού: Αγησιλάου 88, Κεραμεικός
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!