Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Who you gonna call?

Τα φαντάσματα του παρελθόντος επιστρέφουν (περίπου).


Φύλλις Νικολάου

Πιστεύεις στα φαντάσματα; Κι αν ναι, τι θα έκανες αν έβλεπες κάποιο μπροστά σου; Και ποιον θα καλούσες; Για εμάς που μεγαλώσαμε στα 90s, η απάντηση είναι σούπερ απλή: τους Ghostbusters!

Η θρυλική ταινία των ‘80s που σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό παγκοσμίως, αποκτά το reboot που της αξίζει. Αυτή τη φορά, όμως, το πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνουν τέσσερις γυναίκες, για την ακρίβεια τέσσερις καταπληκτικές κωμικοί ηθοποιοί με προϋπηρεσία στο εμβληματικό και λατρεμένο μας Saturday Night Live.

Η Erin Gilbert και η Abby Yates υπήρξαν κάποτε ένα άσημο συγγραφικό δίδυμο με μοναδικό δείγμα δουλειάς ένα βιβλίο το οποίο υποστήριζε ότι τα φαντάσματα ήταν υπαρκτά. Μερικά χρόνια αργότερα, η Gilbert καταφέρνει να γίνει καθηγήτρια στο Columbia University, αλλά το βιβλίο της έρχεται στην επιφάνεια και την κάνει τον περίγελο της ακαδημίας. Όταν όμως τα φαντάσματα εισβάλλουν στο Μανχάταν, είναι η παρέα της Gilbert και της Yates που θα αναλάβει δράση!

Απόψε, λοιπόν, ετοιμάσου να απολαύσουμε τις Leslie Jones, Melissa McCarthy (Tammy), Kate McKinnon και Kristen Wiig (Bridesmaids) σε επικίνδυνες αποστολές. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο ειδήμων Paul Feig (Bridesmaids), ενώ στην ταινία εμφανίζεται και ο αγαπημένος Ghostbuster –κι όχι μόνο– του κοινού Bill Murray, που ήταν άλλωστε κι ο απολαυστικός πρωταγωνιστής του δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise των ‘80s.

Τα λέμε στο σινεμά!

Ghostbusters    

Σκηνοθεσία: Paul Feig

Παίζουν: Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig, Chris Hemsworth, Bill Murray, Sigourney Weaver

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.