Βραβευμένοι θεατρικοί μονόλογοι στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου - AllYou.gr

Search

Βραβευμένοι θεατρικοί μονόλογοι στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Παρουσιάζονται σήμερα (18/11) και αύριο.

18 Νοεμβρίου 2014

Απόψε θα συνδυάσουμε τη θεατρική εμπειρία με την ξενάγηση σε έναν από τους ιστορικούς χώρους της Αθήνας. Θα πάμε στο διήμερο φεστιβάλ "Το Θέατρο στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου", όπου ανεβαίνουν, σήμερα και αύριο, οι θεατρικοί μονόλογοι που είχαν βραβευτεί από κοινό και επιτροπή στον ομώνυμο διαγωνισμό τον περασμένο Μάιο. Είχαν γραφτεί και προετοιμαστεί από θεατρικές ομάδες ή καλλιτέχνες για να παρουσιαστούν σε μουσειακούς χώρους, και καθένας περιστρεφόταν γύρω από τις θεματικές του μουσείου.

Σήμερα λοιπόν θα παρουσιαστούν ο "Θερμαστής" σε σκηνοθεσία Μαρίας Φιλίνη (Έπαινος ερμηνείας) και η "Μαρίκα στο Γκάζι" (φωτό) σε σκηνοθεσία Έφης Λάνταβου (Βραβείο συγγραφής και παράστασης θεατρικού μονολόγου). Για αύριο έχουν προγραμματιστεί οι παραστάσεις "Στην αλλαγή του χρόνου" σε σκηνοθεσία Λουκίας Μάνδαλη (Έπαινος ιστορικής/μουσειακής προσέγγισης) και "Διώρυγα" σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χριστοφή (Έπαινος πρωτότυπης σύνθεσης). Ένα διάλειμμα 30 λεπτών θα μεσολαβεί ανάμεσα στις παραστάσεις κάθε ημέρας, στη διάρκεια του οποίου θα μπορούμε να περιηγηθούμε στους χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και να δούμε τη δεκαπεντάλεπτη ασπρόμαυρη ταινία μικρού μήκους "Το Γκάζι", του Δημήτρη Σταύρακα.

Στις 21.00 στις 18 & 19/11, Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 210 3453548, www.technopolis-athens.com, εισιτήριο για δύο παραστάσεις της μίας ημέρας: 8 ευρώ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!