Μια σημαντική μυθιστοριογράφος στα παρθενικά της βήματα; - AllYou.gr

Search

Μια σημαντική μυθιστοριογράφος στα παρθενικά της βήματα;

Σήμερα θα διαβάσουμε το μυθιστόρημα της Miranda July "Ο πρώτος κακός".

12 Ιουλίου 2015

Η Σέριλ είναι μια ευάλωτη γυναίκα η οποία στοιχειώνεται από την ανάμνηση ενός μωρού που είχε συναντήσει στα εννέα της χρόνια και το οποίο μερικές φορές επανεμφανίζεται μπροστά της μεταμορφωμένο στα μωρά ανθρώπων που συναντάει. Έχει επίσης εμμονή με τον Φίλιπ. Πιστεύει ότι έχουν κάνει έρωτα σε πολλές προηγούμενες ζωές, στην τωρινή όμως η σχέση τους δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Όταν τα αφεντικά της τής ζητάνε να φιλοξενήσει την εικοσάχρονη κόρη τους, Κλι, η Σέριλ και ο εκκεντρικά τακτοποιημένος κόσμος της θα καταρρεύσουν, καθώς η Κλι θα της επιβάλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και θα της χαρίσει, εντελώς ανορθόδοξα, την πιο δυνατή αγάπη.

Ο "Πρώτος κακός" είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Miranda July, κινηματογραφίστριας, εικαστικού και συγγραφέα που ίσως γνωρίζεις ήδη με την ιδιότητα της διηγηματογράφου: στα ελληνικά οι ιστορίες της έχουν δημοσιευτεί σε δύο συλλογές διηγημάτων, "Της αγάπης μου ο σπουργίτης πέταξε" (ανθολόγηση Τζέφρι Ευγενίδης, εκδ. Libro) και "Το βιβλίο του Άλλου" (επιμέλεια Ζέιντι Σμιθ, εκδ. Τόπος). Τώρα μάς συστήνεται στη μεγάλη φόρμα αποσπώντας την προσοχή όχι μόνο από τους αναγνώστες αλλά και από εκπροσώπους της λογοτεχνίας: "Με αυτό το βιβλίο, μπήκε κατευθείαν στην πρώτη γραμμή των νέων Αμερικανών συγγραφέων – και στη συνέχεια τους ξεπέρασε" έγραψε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας Ντέιβ Έγκερς.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Hot αυτή τη στιγμή!

FASHION NEWS
BEAUTY NEWS

Τα 10 καλύτερα hairstyles από το φαντασμαγορικό show της Victoria's Secret

Όταν ζηλέψαμε τα αψεγάδιαστα χτενίσματα που είχαν τα "αγγελάκια"...
SEX

Γιατί εκείνος μπορεί να κάνει σεξ μετά από το τσακωμό;

Νέα αμερικανική έρευνα εξηγεί γιατί η ερωτική διάθεσή του συντρόφου σου δεν κλωνίζεται από κανένα –μικρό ή μεγάλο– καβγά.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

9 φορές που θέλαμε να είχαμε τα μαλλιά της Emma Stone

Η γνωστή ηθοποιός ανεβάζει τον πήχη κάθε φορά που περπατάει στο κόκκινο χαλί!
ΠΑΙΔΙ

Μια ξεχωριστή φιλία αφιερωμένη στα υιοθετημένα παιδιά

Ο Buddy και ο Reagan, ποζάρουν υπέροχα για καλό σκοπό.