Φωτογραφίσου ελεύθερα, αλλά ίσως απολυθείς - AllYou.gr

Search

Φωτογραφίσου ελεύθερα, αλλά ίσως απολυθείς

Η ιστορία μιας γυναίκας που έγινε viral για τους σωστούς λόγους.

06 Οκτωβρίου 2017

Κάποιος φωτογράφος ψάχνει να αποτυπώσει αγαπημένα ζευγάρια. Το τολμάς. Ποζάρεις. Γίνεσαι viral. Και μετα... απολύεσαι.

Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα για την Stephanie. Εκείνη και ο καλός της, Arryn, φωτογραφήθηκαν για την Wolf & Rose Photography και ήταν τόσο ωραίο και "δυνατό" το αποτέλεσμα που έγιναν viral. Πάνω από 40 χιλιάδες φορές κοινοποιήθηκαν οι φωτογραφίες τους, ενώ έγιναν και θέμα σε διάφορα websites στον κόσμο.

Ο λόγος είναι όχι μόνο το πόσο ερωτευμένοι δείχνουν αλλά και το πόσο όμορφα φαίνεται να αισθάνεται η Stephanie, ενώ δεν έχει αψεγάδιαστο σώμα μοντέλου. Στέλνει ένα body-positive μήνυμα, με τον πιο όμορφο τρόπο. 

 


 Πολλοί την επικρότησαν και λάτρεψαν τις φωτογραφίες, αλλά κάποιοι άλλοι όχι. Και αυτοί οι δεύτεροι, έτυχε να είναι εργοδότες της Stephanie. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια, απολύθηκε από την τράπεζα στην οποία δούλευε, με την αιτιολογία ότι είναι μια επιχείρηση η οποία επενδύει στην οικογένεια και αυτές οι πόζες είναι μάλλον ανάρμοστες, γιατί τη δείχνουν τόπλες. Η ίδια υποστήριξε ότι δεν ήταν τόπλες αλλά φόραγε cups, ωστόσο όπως λέει είχαν πάρει την απόφασή τους. 

"Δε μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, είχαν πάρει την απόφασή τους. Έδωσα πάνω από ένα χρόνο μου στην εταιρεία αυτή, δούλευα πολύ σκληρά και τελικά με απέλυσαν γιατί έκανα κάτι θετικό, κάτι που με έκανε τόσο περήφανη - με βοήθησε σα γυναίκα. Ήταν επίπονο αυτό που έγινε" λέει η ίδια στο Buzzfeed. Όπως έγινε γνωστό, η Stephanie είναι και 4 μηνών έγκυος. 

Κάτι πήγε πολύ λάθος… 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!