4 λόγοι να πεις επιτέλους "ναι" στον γωνιακό καναπέ - AllYou.gr

Search

4 λόγοι να πεις επιτέλους "ναι" στον γωνιακό καναπέ

Είναι μια επένδυση που θα σου μεταμορφώσει το χώρο. Μιλάμε με λεπτομέρειες. 

> ΣΠΙΤΙ ::
05 Οκτωβρίου 2016

Σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου στο νέο κατάλογο της Porcelana, αυτούς τους τέλειους, μοναδικούς, στιλάτους γωνιακούς καναπέδες. Και μάλλον σκέφτεσαι γιατί δεν έχεις κάνει ακόμα αυτή την αγορά και μένεις με έναν απλό καναπέ και πολυθρόνες, σκαμπό, καρεκλάκια κλπ. Δε σε αδικούμε! Μη το αναβάλεις άλλο. Κάνε τις αποταμιεύσεις σου και προχώρα σε αγορά σούπερ γωνιακού καναπέ. Θες και λόγους; Στους έχουμε.

1. Είναι άνετος

Ο γωνιακός καναπές προσφέρει μια με δύο θέσεις παραπάνω από ότι ένας κλασικός καναπές. Αυτό σημαίνει ότι εσύ μπορείς να απλώνεσαι χωρίς περιορισμούς αλλά και να χωράνε περισσότεροι φίλοι στις βραδιές που είναι αφιερωμένες σε ταινία.

2. Είναι... δίκαιος

Μιλώντας για ταινία.... είναι τέτοιο το σχήμα του που δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να μη βλέπει τηλεόραση. Σε αντίθεση με την πολυθρόνα που έχεις αυτή τη στιγμή και για να δει κάποιος τι βλέπουν οι υπόλοιποι, παθαίνει ένα μικρό αυχενικό.

porcelanai1.jpgΚαναπές Riccardo, Porcelana 

3. Βοηθάει στον διαχωρισμό χώρων

Αν το σπίτι σου είναι μεγάλο, τότε ο γωνιακός καναπές θα σε βοηθήσει να "διαχωρίσεις" τους χώρους. Δεν είναι απλά έπιπλο, έχει και χρήση... ντουβαριού!

4.  Κάνει το σπίτι να φαίνεται μεγαλύτερο

Καθώς αγκαλιάζει το χώρο και εκμεταλλεύεται σημεία που αλλιώς θα ήταν μάλλον ανεκμετάλλευτα, αυτός ο καναπές είναι ιδανικός για να δώσεις "αέρα" στο σπίτι σου. Θα κερδίσεις τετραγωνικά!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!