Γιορτινή διακόσμηση που ξεφεύγει από τα στερεότυπα - AllYou.gr

Search

Γιορτινή διακόσμηση που ξεφεύγει από τα στερεότυπα

Ονειρευόμαστε εναλλακτικά Χριστούγεννα.

> ΣΠΙΤΙ ::
13 Δεκεμβρίου 2014

Αν αναζητάς νέες ιδέες, στο Pinterest θα δεις έναν ολόκληρο νέο, χριστουγεννιάτικο κόσμο να ανοίγεται μπροστά σου. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εικόνες που μας εμπνέουν να υποδεχτούμε φέτος τις γιορτές σε ένα πιο μίνιμαλ και κομψό περιβάλλον.

Η κεντρική φωτό (Noel/Pinterest) προτείνει να... ζωγραφίσουμε ένα έλατο σε μεγάλο καμβά που θα κρεμάσουμε στον τοίχο. Δεν χρειάζεται να έχουμε ταλέντο για να τα καταφέρουμε. Ιδανική πρόταση για ένα ατελιέ ή το γραφείο του σπιτιού!

giortinesdiakosmiseispouksefevgounapotastereotipa2.jpg

Ποιος είπε ότι το έλατο έχει θέση μόνο στο σαλόνι; Να μια τέλεια ιδέα για σπίτια με εσωτερική σκάλα (Winter Wonderland/Pinterest). Η λινάτσα που καλύπτει τη γλάστρα ταιριάζει με το country στυλ του χώρου.

giortinesdiakosmiseispouksefevgounapotastereotipa1.jpg

Μια σειρά από φωτάκια στον τοίχο θα τραβήξει τα βλέμματα χωρίς να κουράσει (Hege in France/Pinterest). Δεν χρειάζεται ο τοίχος να είναι εντελώς γυμνός όπως στη φωτό: αρκεί να μην είναι φορτωμένος με αντικείμενα.

giortinesdiakosmiseispouksefevgounapotastereotipa3.jpg

Υπάρχει ωραιότερη διακόσμηση από τη φύση; Γι' αυτό φέτος μπορείς να στολίσεις ένα δεντράκι σε γλάστρα, μέσα στο σπίτι ή στη βεράντα (Holiday/Pinterest). Δεν χρειάζεται καν να είναι έλατο. Απλώς μετά τις γιορτές μην το ξεχάσεις: τοποθέτησέ το σε ένα σημείο με συνθήκες που θα το βοηθήσουν να ευδοκιμήσει όλο το χρόνο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!