Αυτά είναι τα Καλύτερα Χρώματα για να τα Συνδυάσετε με το Μαύρο στη Διακόσμηση - AllYou.gr

Search

Αυτά είναι τα Καλύτερα Χρώματα για να τα Συνδυάσετε με το Μαύρο στη Διακόσμηση

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.

> ΣΠΙΤΙ ::
29 Οκτωβρίου 2015
Συντάκτης : Μαρία Μυλωνά

Το μαύρο στη διακόσμηση αποτελεί σταθερή αξία και ταιριάζει σε κάθε είδους χώρο. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κι άλλο ένα χρώμα συμπληρωματικά στη διακόσμησή σας; Με ποια χρώματα μπορείτε να ταιριάξετε όταν βάζετε περισσότερο μαύρο;

Κίτρινο της πικραλίδας Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με το μαύρο και απευθύνεται κυρίως σε εργένικα σπίτια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κίτρινο σε διάφορα διακοσμητικά, ενώ κρατήστε το μαύρο για τα βασικά κομμάτια του χώρου. Προσοχή: ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν ενδείκνυται για οικογένειες.

thehomeissue_xrwma07.jpg

Αυτή η απόχρωση ταιριάζει πολύ σε εργένικα σπίτια

Κόκκινο Το κόκκινο και το μαύρο είναι δύο πολύ δυναμικά χρώματα και σε συνεργασία μεταξύ τους δημιουργούν πολλή ένταση. Ο συνδυασμός αυτός ταιριάζει υπέροχα σε κουζίνες καθώς δίνει μια μοντέρνα αίσθηση στον χώρο. Μην τον χρησιμοποιείτε στην κρεβατοκάμαρά σας, όπου θα θέλετε να χαλαρώσετε.

thehomeissue_xrwma012.jpg

Το κόκκινο μαζί με το μαύρο δίνουν εκρηκτικά αποτελέσματα. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!