Να πως θα καταφέρεις να γυμνάζεσαι το πρωί - AllYou.gr

Search

Να πως θα καταφέρεις να γυμνάζεσαι το πρωί

Τι να κάνεις αν θέλεις να βάλεις τη γυμναστική σου στην αρχή της μέρας αλλά μέχρι σήμερα δεν τα έχεις καταφέρει.

17 Δεκεμβρίου 2016

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, να ξυπνάς το πρωί μέσα στη ζεστούλα και να βγαίνεις στο κρύο για γυμναστική. Όμως, αν πραγματικά το θες και αν τελικά αυτό σου βγαίνει χρονικά, τότε μην απογοητεύεσαι. Μπορείς να τα καταφέρεις! Παρακάτω ακολουθούν 3 από τις συμβουλές που μοιράστηκε η Emmie Martin του Business Insider. Η ίδια κατάφερε να γίνει πρωινός τύπος στη γυμναστική. 

#1. Άλλαξε γενικά πρόγραμμα

Το να ξυπνάς πρωί μόνο τις μέρες που θέλεις να γυμναστείς, δε θα βάλει τον οργανισμό σου σε πρόγραμμα. Προσπάθησε να σηκώνεσαι κάθε μέρα νωρίς. Σίγουρα θα βρεις πράγματα να κάνεις!

#2.  Βάλε εύκολους στόχους

Όταν νιώθεις ότι δεν το έχεις να βγεις από το ζεστό σπίτι και να μπεις σε όλη τη διαδικασία αυτή, πες στον εαυτό σου ότι δε χρειάζεται να ζοριστεί. Ας βγεις και ας τρέξεις και 1 χλμ ή 10 λεπτά. Όταν βρεθείς έξω από το σπίτι, θα δεις τελικά το' χες και δύσκολα θα μείνεις στο δεκάλεπτο.  Απλά δώσε στον εαυτό σου την επιλογή.

#3. Γράψου σε πρωινά μαθήματα

Δεν θα σου αρέσει καθόλου η έκφραση που θα έχουν οι υπόλοιποι στο μάθημα, όταν εμφανίζεσαι 15 λεπτά αργότερα από ότι θα έπρεπε. Σιγά σιγά θα καταλάβεις ότι το snooze δεν είναι επιλογή!

#4. Κάνε συνεχώς reminder στον εαυτό σου

Το να είναι 8 το πρωί και εσύ να έχεις κάνει ήδη τη γυμναστική σου, είναι κάτι φανταστικό. Ξεκινάς τη μέρα γεμάτη ενέργεια, έχοντας ήδη εκπληρώσει ένα στόχο! Κάθε φορά, λοιπόν, που σκέφτεσαι να τα παρατήσεις, να σκέφτεσαι πόσο ωραία θα νιώσεις μια ώρα μετά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!