Αυτές είναι οι 5 γυναικείες συνήθειες που ξενερώνουν τους άντρες - AllYou.gr

Search

Αυτές είναι οι 5 γυναικείες συνήθειες που ξενερώνουν τους άντρες

Koρίτσια, το νου σας...

> ΕΓΩ ::
09 Φεβρουαρίου 2015

Αν ρωτήσεις μια γυναίκα να σου πει ποιες συνήθειες του καλού της την αηδιάζουν και της προκαλούν αποστροφή ή χλευασμό, θα σου φτιάξει ολόκληρη λίστα. Η αλήθεια, όμως, είναι πως κι εμείς δεν πάμε πίσω. Είμαστε απρόσεκτες, είμαστε αμελείς, είμαστε πολλά πράγματα. Και δυστυχώς, τις περισσότερες φορές δεν το αντιλαμβανόμαστε, ή ακόμα κι αν μας το επισημάνουν, μας είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουμε.

Και για να μη μιλάμε γενικά και αόριστα, ακολουθούν πέντε συγκεκριμένα παραδείγματα. Οι άντρες, λοιπόν, θέλουν να αλλάξουν δωμάτιο όταν οι γυναίκες…

1. Bρίζουν. Σε μια έκρηξη πάνω, όλοι θα πούμε και μια κουβέντα παραπάνω. Είναι ένας από τους πιο εύκολους και γρήγορους τρόπους εκτόνωσης. Υπάρχουν όμως γυναίκες που προσφωνούν τις φίλες τους με τη λέξη που αρχίζει από «μ», σε βαθμό που θα φρίκαρε και τον πιο αθυρόστομο νταλικέρη. Οι "κακές" λέξεις υπάρχουν για να αποδίδονται εκεί που πρέπει. Ας μην υποτιμούμε την αξία τους, χρησιμοποιώντας τις εκεί που δεν πρέπει.

2. Μιλούν με λεπτομέρειες για τον κύκλο τους. Δεν είναι κακό να πεις «είμαι αδιάθετη» ή «περιμένω να αδιαθετήσω». Το να μιλάς όμως για αυτό συνεχώς και να πετάς δήθεν αστείες φράσεις του τύπου «πάω στο μπάνιο να τσεκάρω» ή «έρχονται οι Ρώσοι» όταν βρίσκεσαι μαζί με αγόρια, είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να αποφύγεις.

3. Βάφονται υπερβολικά. Κορίτσια, πρέπει τα πάρουμε απόφαση. Όμορφο και διακριτικό βάψιμο, ναι! 15 στρώσεις πούδρα, όχι! Το παχύ στρώμα make-up ενοχλεί πολύ τους άντρες, όπως και το υπερβολικό βάψιμο στα μάτια, το πολύ έντονο κραγιόν, τα νύχια με μήκος που πάει για ρεκόρ γκίνες κ.λ.π.

4. Νιαουρίζουν. Οι γυναίκες που μιλάνε με προφορά και άρθρωση μικρού παιδιού, συχνά αναδύουν μια θηλυκότητα που έρχεται σε ωραία αντίθεση με την αρρενωπότητα και τη σκληρότητα του συντρόφου τους. Όλα καλά μέχρι εδώ. Υπάρχει όμως και ένα όριο. Η υπερβολικά τσαχπίνικη και «μπεμπεδίστικη» συμπεριφορά καταντάει ενοχλητική και παραπέμπει σε γυναίκες χαμηλού επιπέδου.

5. Αφήνουν ίχνη. Το φθινόπωρο, ακόμα και τα δέντρα, μαδάνε. Η έντονη και ανεξέλεγκτη όμως τριχόπτωση είναι κάτι αρκετά ενοχλητικό. Αν φύγεις από το σπίτι του έχοντας αφήσει τρίχες στον καναπέ, το πάτωμα, το νιπτήρα, το κρεβάτι, το τραπέζι της κουζίνας και το περβάζι του παραθύρου, καλύτερα τσέκαρε το θέμα δερματολογικά, γιατί την επόμενη φορά μπορεί να σε βγάλει στο μπαλκόνι.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!