4 πραγματικοί λόγοι που σε οδηγούν στην απιστία - AllYou.gr

Search

4 πραγματικοί λόγοι που σε οδηγούν στην απιστία

Δεν φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος...

> ΕΓΩ ::
19 Ιουνίου 2015

1. Διανύεις μια δύσκολο περίοδο της ζωής σου. Μπορεί να έχεις πολύ διάβασμα, να δουλεύεις πολύ, να περνάς υπαρξιακή κρίση ή ακόμα και να έχασες κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Κάθε φορά που η ζωή μας "ταράζεται" και φέρνει αλλαγές, εμείς ασύνειδα προσπαθούμε να στρέψουμε την προσοχή μας κάπου αλλού. Λέγεται "μετατόπιση προβλήματος" και είναι ακριβώς αυτό που σου προσφέρει μια παράνομη σχέση.

2. Αισθάνεσαι ότι η σχέση σας έχει τελειώσει. Όταν η γυναίκα νιώθει ότι η σχέση στην οποία βρίσκεται είναι πολύ κοντά στο τέλος της, είτε το επιζητά εκείνη, είτε ο σύντροφός της, τις περισσότερες φορές θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό πρόχειρα και σπασμοδικά. Είναι ουσιαστικά μια ασυνείδητη προσπάθεια να δει την ζωή της μετά τον χωρισμό.

3. Δεν περνάς καλά μαζί του. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να πάρεις απόφαση τον χωρισμό, όμως αυτό που ξέρεις με βεβαιότητα είναι ότι δεν μπορείς καν να θυμηθείς την τελευταία φορά που πέρασες πραγματικά καλά με τον σύντροφο σου. Όταν, όμως, είσαι σε μία σχέση στην οποία δεν αισθάνεσαι ξένοιαστη, δεν γελάς και δεν νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις για τον εαυτό σου και την ζωή σου, είναι πάρα πολύ εύκολο να γοητευτείς από το πρώτο αρσενικό που θα περάσει από δίπλα σου και θα καταφέρει το εξής απλό: να σε κάνει να γελάσεις με την καρδιά σου.

4. Η σεξουαλική ζωή σας έχει βαλτώσει. Νόμιζες ότι μόνο οι άντρες είναι αυτοί που πλήττουν στην κρεβατοκάμαρα; Σου έχουμε νέα. Κι εμείς βαριόμαστε και μάλιστα πολύ. Ιδίως όταν έχουμε την ανάγκη να αισθανθούμε ποθητές και ο σύντροφος μας δεν κάνει απολύτως τίποτα γι αυτό. Τότε είναι που πιθανόν να το κάνει κάποιος άλλος. 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!