Ένα συγκινητικό παιδικό γράμμα που δεν έφτασε στον παραλήπτη του - AllYou.gr

Search

Ένα συγκινητικό παιδικό γράμμα που δεν έφτασε στον παραλήπτη του

Όλο το ίντερνετ ψάχνει το παιδί που κρύβεται πίσω από αυτό το συγκινητικό γράμμα.

> ΠΑΙΔΙ ::
20 Δεκεμβρίου 2016

Τα Χριστούγεννα δεν είναι ίδια για όλα τα παιδιά. Κάποια δεν έχουν ένα ζεστό σπίτι να γιορτάσουν, δεν έχουν δώρα κάτω από τα δέντρα, μα το σημαντικότερο, δεν είναι μαζί με τους γονείς τους. Όπως αυτό το παιδί, το οποίο αν και κανείς δε ξέρει, έχει καταφέρει να συγκινήσει τον κόσμο, μέσα από το συγκινητικό γράμμα του, που είχε βάλει σε ένα μπαλόνι και το ανακάλυψε ένας περαστικός. 

Το γράμμα ήταν για τον πατέρα του, ο οποίος έχει πεθάνει. "Ξέρω ότι είσαι στον παράδεισο, αλλά είσαι ασφαλής;" είναι μια μόνο από τις συγκλονιστικές φράσεις που έχει γράψει. Αναφέρει ότι η μαμά του είναι άρρωστη και ελπίζει να βρει κάτω από το μαξιλάρι του ένα γράμμα από τον πατέρα του. Φυσικά, δεν παραλείπει να αναφέρει και τη λίστα με τα δώρα που θα ήθελε να έχει αυτά τα Χριστούγεννα.

 

hidad.jpg 

"Ήταν τόσο στενάχωρο για να το αγνοήσω. Δεν έχω κάνει τίποτα παρόμοιο ποτέ αλλά είναι μια τραγική ιστορία οπότε θα ήταν ωραίο να κάναμε κάτι για να βοηθήσουμε αυτό το παιδί που περνάει τόσο δύσκολα" ανέφερε ο Stewart McColl που ανακάλυψε το γράμμα και το μοιράστηκε με στόχο να βρεθεί ο συντάκτης του γράμματος.

 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!