Κορίτσια, ΑΥΤΟ μετράει στο σεξ περισσότερο από την συχνότητα - AllYou.gr

Search

Κορίτσια, ΑΥΤΟ μετράει στο σεξ περισσότερο από την συχνότητα

Όχι, δεν είναι το παν...

> SEX ::
08 Φεβρουαρίου 2016

Λένε ότι στο σεξ αυτό που μετράει δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχει κάτι που μετράει ακόμα περισσότερο κι αυτό δεν έχει σχέση με την σεξουαλική πράξη αυτή καθεαυτή.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου του Τορόντο στον Καναδά, τα ζευγάρια που περνούν περισσότερο χρόνο δείχνοντας την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο μετά το σεξ, αισθάνονται πιο ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή, αλλά και με τη σχέση τους γενικότερα.

Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες μελέτησαν συνολικά 335 συμμετέχοντες, οι οποίοι συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την σχέση και τη σεξουαλική τους ικανοποίηση, τη σεξουαλική τους ζωή και την αγάπη. 

Παραδόξως, η διάρκεια του σεξ και τα ερωτικά παιχνίδια δεν εγγυώνται την ικανοποίηση ενός ατόμου στην σχέση, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι τα χάδια και η αγκαλιά μετά την σεξουαλική επαφή.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που ξοδεύουν περισσότερο χρόνο μετά το σεξ για να δείξουν την αγάπη τους προς τον σύντροφό τους με χάδια, φιλιά και αγκαλιά, είναι πιο ικανοποιημένοι στις σχέσεις τους τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!