Skip to main content

SEX

2 πολύτιμα μαθήματα για να φτάσεις πιο ΕΥΚΟΛΑ στην κορύφωση

Εμπιστεύσου τις φίλες του allyou.gr! 



Συχνά, λαμβάνω μηνύματα από αναγνώστριες του allyou.gr, οι οποίες δείχνουν το μεγάλο τους ενδιαφέρον για τα θέματα των σχέσεων -και κυρίως για το σεξ- και μου εκμυστηρεύονται εκτός από προβληματισμούς τους και κάποια tips που προκύπτουν από την εμπειρία τους.

Με δεδομένο αυτό, αποφάσισα να συγκεντρώσω τις απόψεις των γυναικών ως προς την κορύφωση και την πλήρη απόλαυση της σεξουαλικής επαφής.  

Τι υποστηρίζει το γυναικείο φύλο για αυτό;

Προτού βιαστείς να ρίξεις ευθύνες στη βαρεμάρα που αισθάνεσαι όταν βρίσκεσαι με εκείνον ή στην έλλειψη φαντασίας, διάβασε παρακάτω τι φταίει:

# Κεφάλαιο αυτοπεποίθηση: Όσο χαμηλή κι αν είναι η δική σου, θα πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι χωρίς να τη "δουλέψεις", προκειμένου να νιώσεις και πάλι θηλυκότητα, να αισθανθείς σέξι, δεν πρόκειται να οδηγηθείς ποτέ στους τέλειο σεξ. Διότι τα sexy vibes που εκπέμπει μια γυναίκα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ερωτική χημεία. Αντί, λοιπόν, να σκέφτεσαι πως δε γεννήθηκες Ζιζέλ, βρες εκείνα τα στοιχεία που σου αλλάζουν τη διάθεση, κοιτάζοντας την εικόνα σου. 

# Βάλε... χέρι (ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε ευχαριστήσει). Σωστά κατάλαβες, μιλώ για την αυτοϊκανοποίηση! Και προφανώς δεν αναφέρομαι στις στιγμές που βρίσκεστε μαζί και ενδίδεις στην επιθυμία του να σε απολαύσει για άλλη μια φορά solo, αλλά για εκείνες που πρέπει να αφιερώσεις για να τα βρεις με τον εαυτό σου, να περάσεις καλά και ταυτόχρονα να ανακαλύψεις το δρόμο προς τον οργασμό. Ξέχνα τις ντροπές! 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department