2 πολύτιμα μαθήματα για να φτάσεις πιο ΕΥΚΟΛΑ στην κορύφωση - AllYou.gr

Search

2 πολύτιμα μαθήματα για να φτάσεις πιο ΕΥΚΟΛΑ στην κορύφωση

Εμπιστεύσου τις φίλες του allyou.gr! 

> SEX ::
27 Φεβρουαρίου 2016

Συχνά, λαμβάνω μηνύματα από αναγνώστριες του allyou.gr, οι οποίες δείχνουν το μεγάλο τους ενδιαφέρον για τα θέματα των σχέσεων -και κυρίως για το σεξ- και μου εκμυστηρεύονται εκτός από προβληματισμούς τους και κάποια tips που προκύπτουν από την εμπειρία τους.

Με δεδομένο αυτό, αποφάσισα να συγκεντρώσω τις απόψεις των γυναικών ως προς την κορύφωση και την πλήρη απόλαυση της σεξουαλικής επαφής.  

Τι υποστηρίζει το γυναικείο φύλο για αυτό;

Προτού βιαστείς να ρίξεις ευθύνες στη βαρεμάρα που αισθάνεσαι όταν βρίσκεσαι με εκείνον ή στην έλλειψη φαντασίας, διάβασε παρακάτω τι φταίει:

# Κεφάλαιο αυτοπεποίθηση: Όσο χαμηλή κι αν είναι η δική σου, θα πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι χωρίς να τη "δουλέψεις", προκειμένου να νιώσεις και πάλι θηλυκότητα, να αισθανθείς σέξι, δεν πρόκειται να οδηγηθείς ποτέ στους τέλειο σεξ. Διότι τα sexy vibes που εκπέμπει μια γυναίκα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ερωτική χημεία. Αντί, λοιπόν, να σκέφτεσαι πως δε γεννήθηκες Ζιζέλ, βρες εκείνα τα στοιχεία που σου αλλάζουν τη διάθεση, κοιτάζοντας την εικόνα σου. 

# Βάλε... χέρι (ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε ευχαριστήσει). Σωστά κατάλαβες, μιλώ για την αυτοϊκανοποίηση! Και προφανώς δεν αναφέρομαι στις στιγμές που βρίσκεστε μαζί και ενδίδεις στην επιθυμία του να σε απολαύσει για άλλη μια φορά solo, αλλά για εκείνες που πρέπει να αφιερώσεις για να τα βρεις με τον εαυτό σου, να περάσεις καλά και ταυτόχρονα να ανακαλύψεις το δρόμο προς τον οργασμό. Ξέχνα τις ντροπές! Ακολούθησε το allyou στο Instagram!