Η απόλυτη γυναικεία φαντασίωση στο σεξ είναι ΑΥΤΗ - AllYou.gr

Search

Η απόλυτη γυναικεία φαντασίωση στο σεξ είναι ΑΥΤΗ

Δεν πάει ο νους σου...

> SEX ::
23 Μαρτίου 2016

Όλοι έχουμε τις φαντασιώσεις μας. Και εμείς οι γυναίκες, ακόμα κι αν ντρεπόμαστε να παραδεχθούμε τις περισσότερες από αυτές, αγαπάμε εξίσου με τους άνδρες τις λίγο πιο... πιπεράτες καταστάσεις.

Τα αγόρια με στολή (κλάσικ), το kinky σεξ, σεξ μετά από μεγάλο καυγά, οι μεγαλύτεροι ή νεότεροι άνδρες (γούστα είναι αυτά), είναι μόνο μερικές από αυτές. Παρόλα αυτά, καμία από τις παραπάνω δεν αποτελεί το νούμερο ένα στη λίστα με τις πιο hot φαντασιώσεις του γυναικείου φύλλου.

Γιατί, σύμφωνα με νέα έρευνα, η απόλυτη φαντασίωση των γυναικών -σε ποσοστό 53%- δεν είναι άλλη από τον χωρισμό. Ναι, καλά διάβασες. Όταν βέβαια λέμε χωρισμό δεν εννοούμε να μας διώχνει ο άλλος με τις κλωτσιές κι εμείς να κλαίμε γοερά, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Εμείς φεύγουμε κι εκείνος εκλιπαρεί για ένα τελευταίο σεξ.

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η απάντηση αυτή εξηγείται από το γεγονός ότι οι γυναίκες, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν σε μία σχέση από τη στιγμή που κάτι δεν τους αρέσει, γεγονός που δικαιολογεί και το ότι οι αποφάσεις περί διαζυγίου, ανήκουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε αυτές, σε αντίθεση με τους άντρες, οι οποίοι παίρνουν πρωτοβουλία για χωρισμό σπανιότατα, ακόμα και αν έχουν πάψει να περνούν καλά στη σχέση τους.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!