Skip to main content

SEX

Η απόλυτη γυναικεία φαντασίωση στο σεξ είναι ΑΥΤΗ

Δεν πάει ο νους σου...



Όλοι έχουμε τις φαντασιώσεις μας. Και εμείς οι γυναίκες, ακόμα κι αν ντρεπόμαστε να παραδεχθούμε τις περισσότερες από αυτές, αγαπάμε εξίσου με τους άνδρες τις λίγο πιο... πιπεράτες καταστάσεις.

Τα αγόρια με στολή (κλάσικ), το kinky σεξ, σεξ μετά από μεγάλο καυγά, οι μεγαλύτεροι ή νεότεροι άνδρες (γούστα είναι αυτά), είναι μόνο μερικές από αυτές. Παρόλα αυτά, καμία από τις παραπάνω δεν αποτελεί το νούμερο ένα στη λίστα με τις πιο hot φαντασιώσεις του γυναικείου φύλλου.

Γιατί, σύμφωνα με νέα έρευνα, η απόλυτη φαντασίωση των γυναικών -σε ποσοστό 53%- δεν είναι άλλη από τον χωρισμό. Ναι, καλά διάβασες. Όταν βέβαια λέμε χωρισμό δεν εννοούμε να μας διώχνει ο άλλος με τις κλωτσιές κι εμείς να κλαίμε γοερά, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Εμείς φεύγουμε κι εκείνος εκλιπαρεί για ένα τελευταίο σεξ.

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η απάντηση αυτή εξηγείται από το γεγονός ότι οι γυναίκες, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν σε μία σχέση από τη στιγμή που κάτι δεν τους αρέσει, γεγονός που δικαιολογεί και το ότι οι αποφάσεις περί διαζυγίου, ανήκουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε αυτές, σε αντίθεση με τους άντρες, οι οποίοι παίρνουν πρωτοβουλία για χωρισμό σπανιότατα, ακόμα και αν έχουν πάψει να περνούν καλά στη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές