Skip to main content

SEX

KAI οι άνδρες προσποιούνται οργασμό

Το ποσοστό αυτών που το κάνουν θα σε εντυπωσιάσει...



 

Εντάξει κορίτσια, ας μην κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάκτυλο μας. Όλες (άλλες πιο συχνά, άλλες πιο σπάνια) έχουμε προσποιηθεί οργασμό. Γιατί; Γιατί μπορούμε. Γιατί οι άνδρες έχουν ανάγκη να αισθάνονται ότι στο κρεβάτι μας ικανοποιούν. Γιατί καμιά φορά αδυνατούμε να συγκεντρωθούμε ώστε να «τελειώσουμε» πραγματικά. Αλλά -κυρίως- γιατί είναι απλό και τις περισσότερες φορές οι άντρες δεν το καταλαβαίνουν.

Και κάπου εδώ μία ολοκαίνουργια στατιστική έρχεται να μας κομπλάρει, αφού αυτό που θεωρούσαμε πως είναι αποκλειστικά και μόνο δικό μας προνόμιο, είναι τελικά κάτι που μπορούν να κάνουν και εκείνοι εξίσου καλά. Ναι, καλά κατάλαβες. ΚΑΙ οι άντρες προσποιούνται οργασμό.

Η νέα μελέτη που έρχεται από τον Καναδά, λοιπόν, αποκαλύπτει ότι η προσποίηση οργασμού μπορεί να γίνει εύκολα αντρική συνήθεια, αφού αρκετοί άντρες έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να «παραπλανήσουν» τη σύντροφό τους, προκειμένου να την κάνουν να πιστέψει ότι έχουν φτάσει στην κορύφωση.

Η έρευνα αναφέρει ότι το φαινόμενο της προσποίησης οργασμού μεταξύ των αντρών είναι πολύ πιο συχνό απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, καθώς ορισμένοι άντρες παραδέχονται ότι προσποιούνται σε ποσοστό έως και 25% των συνολικών σεξουαλικών συνευρέσεων με τη σύντροφό τους.

Οι ερευνητές ρώτησαν 230 άντρες ηλικίας 18 έως 29 ετών πόσο συχνά προσποιούνται στο σεξ. Κατά μέσο όρο, οι συμμετέχοντες δήλωσαν πως προσποιούνται μία στις τέσσερις φορές που κάνουν σεξ με τη σύντροφό τους.

Οι ειδικοί αναζήτησαν τις αιτίες που συμβαίνει το παραπάνω με φαινόμενο, με την έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος και την λάθος επιλογή ερωτικής συντρόφου να έχουν τις πρώτες δύο θέσεις.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ