Skip to main content

SEX

Η ανάγκη σου για σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση

Εσύ, μιλάς με τις φίλες σου για τον αυνανισμό ή κάνετε ότι δεν υπάρχει; 



Ποιος δεν χρειάζεται μια χείρα βοηθείας; Και ποιος όμως το ομολογεί; Σίγουρα δεν είναι από τα θέματα τα οποία θα συζητήσεις με τις φίλες σου όταν πάτε για καφέ, σωστά;

Για πόσο ακόμα ο αυνανισμός θα θεωρείται θέματα ταμπού, δεν ξέρω. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι μια επιστημονική ομάδα στο πλαίσιο προετοιμασίας ενός σχετικού βίντεο για τα οφέλη της αυτοϊκανοποίησης, ήρθε να μας θυμίσει ή να μας μάθει κάποια πράγματα σχετικά.

Γιατί εάν ίσως ξέραμε ότι ο αυνανισμός μπορεί να μειώσει τους πόνους της γυναικείας περιόδου, να προσφέρει καλύτερο και ποιοτικότερο ύπνο ή να μειώσει την πιθανότητα καρκίνου στα αντρικά γεννητικά όργανα και τις πιθανότητες κρυολογήματος, να τον αντιμετωπίζαμε διαφορετικά.

Να τον θεωρούσαμε όχι μια λύση ανάγκης, ένα αίτημα του σώματός μας για ικανοποίηση αλλά μια ουσιαστική και αποτελεσματική χείρα βοηθείας. 

Πέρα από τα σημαντικά του οφέλη στην υγεία μας, μην ξεχνάς ότι ο αυνανισμός μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά και στο ερωτικό παιχνίδι. Τόσο για να προετοιμαστείς κατάλληλα για αυτό όσο και ως μέρος του. 

Δεν είναι δηλαδή μια πράξη που αναγκάζεσαι να την κάνεις επειδή δεν έχεις σύντροφο, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, αλλά και κάτι που μπορείς να μοιραστείς με τον σύντροφό σου. 

Εσύ, μιλάς με τις φίλες σου για τον αυνανισμό ή κάνετε ότι δεν υπάρχει; 
 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department