Skip to main content

SEX

Yπόθεση μέγεθος: Πόσο μετράει τελικά;

Αγόρια, δεν σας έχουμε καλά νέα...



Μία πρόσφατη έρευνα, που έλαβε χώρα σε πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας, αποδεικνύει πως τελικά το μέγεθος δεν είναι και τόσο αμελητέο, τουλάχιστον όσο αναφορά στην ικανοποίηση αρκετών γυναικών. 

Για την συγκεκριμένη έρευνα οι επιστήμονες συμπεριέλαβαν 323 γυναίκες και κατέγραψαν όσα έκαναν στην ερωτική τους ζωή τον τελευταίο μήνα. Έτσι, σημείωσαν αναλυτικά πόσο συχνά είχαν οργασμό, τι είδους οργασμό και το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους.

Σύμφωνα με τα ευρήματα οι γυναίκες που είχαν κολπικούς οργασμούς, είχαν μεγαλύτερη ευκολία για να έρθουν σε οργασμό με έναν άντρα προικισμένο με μεγαλύτερο μόριο. Ακόμη, οι γυναίκες που προτιμούσαν να έρχονται σε οργασμό με διείσδυση -και όχι με στοματικό έρωτα- ανέφεραν πως ήταν πιο εύκολο να ολοκληρώσουν με κάποιον που το μέγεθος του ήταν πάνω από το μέσο όρο.

Θα πρέπει, όμως, να επισημάνουμε ότι το θέμα του μεγέθους έχει σημασία για τις γυναίκες που βιώνουν κολπικούς οργασμούς. Αν ο σύντροφός σου δεν είναι και κατέχει το ρεκόρ μεγέθους που έχεις δει, απλά πες του να δώσει περισσότερη σημασία στην κλειτορίδα σου.

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department