Σαν το σεξ των διακοπών δεν έχει. Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που το αποδεικνύουν! - AllYou.gr

Search

Σαν το σεξ των διακοπών δεν έχει. Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που το αποδεικνύουν!

Γιατί το καλοκαίρι είναι μπροστά μας.

> SEX ::
29 Μαϊου 2015

Ο υδράργυρος ανεβαίνει και εσύ αρχίζεις ήδη να κάνεις - έστω και νοερά - πλάνα διακοπών με το αγόρι σου. Μόνο που, καμιά φορά, ο ενθουσιασμός των διακοπών αυξάνει τόσο πολύ τις προσδοκίες μας, που καταλήγουμε να φτάνουμε στον προορισμό μας με γκρίνια, παράπονα και καυγάδες. Γι' αυτό, αυτή τη φορά για αλλαγή, προσπάθησε να περάσεις μόνο καλά. Αλλά ΠΟΛΥ καλά. Γιατί σαν το σεξ των διακοπών δεν έχει. Για τους παρακάτω 5 λόγους...

1. Αλκοόλ. Όλοι στις διακοπές πίνουμε ένα ποτηράκι παραπάνω. Αν τώρα τυχαίνει να είσαι σε ένα τέλειο beach bar πάνω στο κύμα, τότε τόσο το καλύτερο. Όταν λοιπόν δεν έχεις το άγχος της οδήγησης για να γυρίσεις σπίτι, σίγουρα είσαι πιο χαλαρή και επιτρέπεις στον εαυτό σου να μεθύσει. Και λίγα πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι καλύτερα από το μεθυσμένο σεξ με κάποιον που μας αρέσει πραγματικά. Να το έχεις υπόψη σου.

2. Φαγητό. Δεν έχεις να ψωνίσεις, να μαγειρέψεις, να πλύνεις πιάτα και να μαζέψεις το τραπέζι. Γενικά, οι άλλοι κάνουν τα πάντα για σένα, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι πιο ξεκούραστη και πιο ορεξάτη. Άσε που, αν χρειαστεί να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, υπάρχει πάντα και το room service του ξενοδοχείου.

3. Κρεβάτι. Υπάρχουν μερικά ξενοδοχεία που πραγματικά έχουν ονειρεμένα κρεβάτια. Τεράστια, με μαλακά μαξιλάρια και σκληρά (όσο πρέπει) στρώματα. Ώρα να τα εκμεταλλευτείς. 

4. Γείτονες. Ποιοι γείτονες; Nαι, μιλάμε γι' αυτούς που μένουν στο διπλανό δωμάτιο απ' το δικό σας και τους οποίος δεν πρόκειται να ξαναδείς στη ζωή σου. Φώναξε ελεύθερα, λοιπόν, και μην κοκκινίζεις αν τους πετύχεις το πρωί στον διάδρομο. 

5. Δουλειά. Αυτή που δεν έχεις γιατί βρίσκεσαι σε άδεια. Θυμάσαι τι λέγαμε πριν για το μεθυσμένο σεξ; Ε, λοιπόν, το ξένοιαστο σεξ, χωρίς πρωινό ξύπνημα, είναι ένα από εκείνα τα λίγα πράγματα που το ξεπερνάνε.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!