Είσαι επιρρεπής στις σχέσεις της μιας βραδιάς; ΑΥΤΟ είναι το σημείο που σώματος σου που το αποκαλύπτει - AllYou.gr

Search

Είσαι επιρρεπής στις σχέσεις της μιας βραδιάς; ΑΥΤΟ είναι το σημείο που σώματος σου που το αποκαλύπτει

Μία νέα έρευνα μάς προδίδει...

> SEX ::
16 Ιουνίου 2015

Μία νέα έρευνα έρχεται να αποκαλύψει ότι οι αναλογίες του σώματος μπορεί να φανερώσουν πόσο σεξουαλικά ενεργή είναι μια γυναίκα και μάλιστα δείχνουν αν της αρέσει να αλλάζει συχνά ερωτικούς συντρόφους. Το σημείο του σώματος που φαίνεται να συνδέεται άμεσα με τις σεξουαλικές επιλογές είναι η γυναικεία λεκάνη.

Η μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Λιντς δείχνει ότι οι γυναίκες που έχουν πιο ανοιχτή λεκάνη είναι πιο πιθανό να προτιμήσουν το σεξ της μιας βραδιάς και να αλλάξουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους.

Η ερμηνεία που δίνουν οι ερευνητές είναι κυρίως βιολογική, καθώς υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες αυτές δε φοβούνται τη γέννα.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι πιο φιλελεύθερες σεξουαλικά γυναίκες είναι αυτές στις οποίες η απόσταση μεταξύ των δύο οστών της λεκάνης ξεπερνά τα 35 εκατοστά.

Στη νέα μελέτη συμμετείχαν 148 γυναίκες ηλικίας 18-26 ετών, οι οποίες ερωτήθηκαν για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες.

Οι γυναίκες που δήλωσαν ότι οι περιστασιακές σχέσεις αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 75% όλων των σεξουαλικών τους επαφών (τρεις στις τέσσερις σεξουαλικές εμπειρίες) είχαν κατά 2 εκατοστά μεγαλύτερη λεκάνη από τις γυναίκες που δήλωσαν πως έχουν κάνει πιο σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Oι ερευνητές κατέληξαν ότι  αυτά τα αποτελέσματα συνδέονται άμεσα με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, την ικανότητά μας να περπατάμε και την ικανότητα των γυναικών να γεννούν χωρίς δυσκολία ένα παιδί.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!