4 (πολύ) παράξενες και ενδιαφέρουσες αλήθειες για τον οργασμό - AllYou.gr

Search

4 (πολύ) παράξενες και ενδιαφέρουσες αλήθειες για τον οργασμό

Σου είχε περάσει από το μυαλό;

> SEX ::
22 Ιουλίου 2015

1. Τα βρέφη διεγείρονται σεξουαλικά ακόμα και μέσα στη μήτρα

Ο αυνανισμός για τους άνδρες μπορεί να αρχίσει ήδη από τη μήτρα. Παρά το γεγονός ότι τα βρέφη και των δύο φύλων είναι γνωστό ότι αυνανίζονται στη μήτρα, τα αγόρια είναι τα μόνα που μπορούν να «εντοπιστούν» μέσω των υπερήχων. Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Ultrasound Medicine, οι επιστήμονες ερευνητές βρήκαν «το χέρι (ενός εμβρύου) να πιάνει το πέος του με τρόπο που μοιάζει με κινήσεις αυνανισμού».

2. Ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη τα γεννητικά του όργανα για να φτάσει σε οργασμό

Άτομα με τραυματισμούς ή κακώσεις στην σπονδυλική στήλη και το νωτιαίο μυελό είναι σύνηθες να αναπτύσσουν μια πολύ συγκεκριμένη και πολύ ευαίσθητη περιοχή στο σώμα τους, ακριβώς δίπλα από το σημείο που έχουν υποστεί την βλάβη. Ο ερεθισμός αυτού του σημείου μπορεί να τους προκαλέσει εγκεφαλικό οργασμό, επειδή πρόκειται για μία διαδικασία όπου δεν είναι παρά ένα αντανακλαστικό του αυτόνομου νευρικού συστήματος. 

3. Είναι δυνατό να έχει οργασμό ένας νεκρός

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση που κάποιος άνθρωπος είναι εγκεφαλικά και μόνο νεκρός, αλλά η καρδιά τους χτυπάει ακόμα και τα όργανά του οξυγονώνονται και αιματώνονται κανονικά. Αν κάποιος ερεθίσει το κατάλληλο σημείο είναι εφικτό προκληθεί μία αυτόματη αντίδραση του σώματος που ονομάζεται «αντανακλαστικό του Λαζάρου» και η οποία συμβαίνει μόνο αν οξυγονώνεται ακόμα το ιερό νεύρο.

4. Ο οργασμός μπορεί να "γιατρέψει" τον λόξιγκα

Έχει καταγραφεί η περίπτωση ενός άνδρα στο Ισραήλ που έπασχε από σοβαρή περίπτωση λόξιγκα, μέχρι που τη στιγμή που έκανε σεξ με τη γυναίκα του... Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε από τον γιατρό του σε ένα καναδική ιατρική επιθεώρηση, αναφέρεται ότι όσοι πάσχουν από έντονο και επίμονο λόξιγκα μπορούν να δοκιμάσουν τον αυνανισμό ως μέσο λύσης. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!