Μερικοί το προτιμούν extreme: Φοιτητές διάσημου πανεπιστημίου ομολογούν τις σεξουαλικές τους διαστροφές - AllYou.gr

Search

Μερικοί το προτιμούν extreme: Φοιτητές διάσημου πανεπιστημίου ομολογούν τις σεξουαλικές τους διαστροφές

Μία...τραβηγμένη έρευνα. 

> SEX ::
26 Ιουλίου 2015
Συντάκτης : Αναστασία Τουρούτογλου

Μελέτη που έχει τον τίτλο "Sex: Am I Normal" είναι ο λόγος που το έτσι κι αλλιώς πασίγνωστο πανεπιστήμιο του Yale έγινε πρόσφατα αντικείμενο σχολιασμού. Κι αυτό γιατί αποδεικνύει ότι οι φοιτητές του συγκεκριμένου ανώτερου εκπαιδευτικού ιδρύματος έχουν βίτσια και σεξουαλικές προτιμήσεις πολύ (μα πάρα πολύ) έξω από τα συνηθισμένα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως ένα ποσοστό των φοιτητών του πανεπιστημίου είχε συμμετοχή σε σαδομαζοχιστικά όργια ενώ ένα μικρό μεν σοκαριστικό δε ποσοστά συμμετείχε και σε κτηνοβασία. 

Συγκεκριμένα, το 9% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε πως έχει πληρωθεί για σεξ ενώ το 3% δηλώνει ότι είχε σεξουαλική επαφή με κάποιο ζώο. Την ίδια στιγμή πάνω από το 50% αναφέρει ότι αρέσκεται σε όργια και σαδομαζοχιστικά παιχνίδια κατά την διάρκεια των σεξουαλικών του επαφών.

Οι ειδικοί πάντως δηλώνουν ότι όλα τα παραπάνω αν και λιγάκι extreme δεν στερούνται λογικής: oι άνθρωποι με πολύ υψηλό I.Q. παρουσιάζουν πολύ συχνά έντονες τάσεις υπερσεξουαλικότητας και ενδίδουν με μεγαλύτερη ευκολία σε ακραία ερωτικά παιχνίδια. 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!