Πώς καταλαβαίνει ένας άντρας ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του; ΕΤΣΙ - AllYou.gr

Search

Πώς καταλαβαίνει ένας άντρας ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του; ΕΤΣΙ

5 αληθινές μαρτυρίες μάς το αποκαλύπτουν.

25 Απριλίου 2016

Πέντε άντρες περιέγραψαν στο αμερικανικό γυναικείο περιοδικό Redbook τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι το κορίτσι που είχαν απέναντί τους ήταν αυτό με το οποίο θα ήθελαν να περάσουν τη ζωή τους.

1. «Όταν μου έδειξε ότι με αγαπούσε για αυτό που ήμουν, όχι για αυτό που δεν ήμουν. Είναι πολύ καλή στο σκι, αλλά όταν με πήρε μαζί της για πρώτη φορά σε πίστα έπεσα κάτω και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Αντί να απελπιστεί μαζί μου, έβγαλε το κινητό της και με φωτογράφισε. Ακούγεται απλό, αλλά αυτή ήταν για μένα μια στιγμή αληθινής αγάπης», Εντ Μπέλντεν, Νέα Υόρκη.

2. «Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, η Μόλι δούλευε ως δασκάλα. Εντυπωσιάστηκα από το πόσο χρόνο και πόση προσπάθεια διοχέτευε στους άλλους, από την υπομονή και τη φροντίδα της με τα παιδιά. Κατάλαβα ότι θα γινόταν η ιδανική μητέρα για τα παιδιά μου», Άνταμ Ντεσάντις, Κονέκτικατ.

3. «Δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα της περιπέτειας, αλλά όταν ανακάλυψε πόσο σημαντική είναι η πεζοπορία για μένα, ήταν πρόθυμη να τη δοκιμάσει. Αργότερα δοκίμασε και το κάμπινγκ, που έγινε για εμάς ένας εύκολος, διασκεδαστικός τρόπος να περνάμε χρόνο μαζί», Τζάστιν Σέλτον, Φιλαδέλφεια.

4. «Παρατήρησα πώς αντιδρούσε η Μπέτσι σε μια διαφωνία μας. Ακόμη και όταν ήμασταν έξω φρενών ο ένας με τον άλλο, ήταν ξεκάθαρο ότι προσπαθούσε να βρει μια λύση, όχι να αποδείξει ότι είχε δίκιο εκείνη», Ίβαν Ουίλιαμς, Μέιν.

5. «Χωρίς να μου το ζητήσει ποτέ, με ενέπνεε να θέλω να κάνω για χάρη της όλες εκείνες τις γλυκανάλατες, ρομαντικές χειρονομίες αγάπης. Πάντα μου άρεσε να βλέπω το πώς αντιδράει. Με κάνει ευτυχισμένο το να γνωρίζω ότι μπορώ να την κάνω ευτυχισμένη», Έντι Τσανγκ, Νέα Υόρκη. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!