Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς καταλαβαίνει ένας άντρας ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του; ΕΤΣΙ

5 αληθινές μαρτυρίες μάς το αποκαλύπτουν.


Γεωργία Κοντού

Πέντε άντρες περιέγραψαν στο αμερικανικό γυναικείο περιοδικό Redbook τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι το κορίτσι που είχαν απέναντί τους ήταν αυτό με το οποίο θα ήθελαν να περάσουν τη ζωή τους.

1. «Όταν μου έδειξε ότι με αγαπούσε για αυτό που ήμουν, όχι για αυτό που δεν ήμουν. Είναι πολύ καλή στο σκι, αλλά όταν με πήρε μαζί της για πρώτη φορά σε πίστα έπεσα κάτω και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Αντί να απελπιστεί μαζί μου, έβγαλε το κινητό της και με φωτογράφισε. Ακούγεται απλό, αλλά αυτή ήταν για μένα μια στιγμή αληθινής αγάπης», Εντ Μπέλντεν, Νέα Υόρκη.

2. «Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, η Μόλι δούλευε ως δασκάλα. Εντυπωσιάστηκα από το πόσο χρόνο και πόση προσπάθεια διοχέτευε στους άλλους, από την υπομονή και τη φροντίδα της με τα παιδιά. Κατάλαβα ότι θα γινόταν η ιδανική μητέρα για τα παιδιά μου», Άνταμ Ντεσάντις, Κονέκτικατ.

3. «Δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα της περιπέτειας, αλλά όταν ανακάλυψε πόσο σημαντική είναι η πεζοπορία για μένα, ήταν πρόθυμη να τη δοκιμάσει. Αργότερα δοκίμασε και το κάμπινγκ, που έγινε για εμάς ένας εύκολος, διασκεδαστικός τρόπος να περνάμε χρόνο μαζί», Τζάστιν Σέλτον, Φιλαδέλφεια.

4. «Παρατήρησα πώς αντιδρούσε η Μπέτσι σε μια διαφωνία μας. Ακόμη και όταν ήμασταν έξω φρενών ο ένας με τον άλλο, ήταν ξεκάθαρο ότι προσπαθούσε να βρει μια λύση, όχι να αποδείξει ότι είχε δίκιο εκείνη», Ίβαν Ουίλιαμς, Μέιν.

5. «Χωρίς να μου το ζητήσει ποτέ, με ενέπνεε να θέλω να κάνω για χάρη της όλες εκείνες τις γλυκανάλατες, ρομαντικές χειρονομίες αγάπης. Πάντα μου άρεσε να βλέπω το πώς αντιδράει. Με κάνει ευτυχισμένο το να γνωρίζω ότι μπορώ να την κάνω ευτυχισμένη», Έντι Τσανγκ, Νέα Υόρκη. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ