Εσένα τι σε τρομάζει περισσότερο στη συμπεριφορά του συντρόφου σου; - AllYou.gr

Search

Εσένα τι σε τρομάζει περισσότερο στη συμπεριφορά του συντρόφου σου;

Αυτά σκέφτεται.

30 Νοεμβρίου 2014

Κι εγώ θα ήθελα να πιστεύω πως ξέρω τα πάντα για τον αγαπημένο μου σύντροφο, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποιες έρευνες που μας ανοίγουν τα μάτια. Μπαίνοντας έτσι στο μυαλό ενός άντρα, θα διαπιστώσεις ότι όλα δεν είναι τόσο τέλεια, όσο αρχικά φανταζόσουν. 

Υπάρχουν κάποιες ατέλειες που θα σε απογοητεύσουν ή καλύτερα θα σε… τρομάξουν και νομίζω, πως είναι πια καιρός να βγεις από το όνειρο!

Ήξερες ότι..

• Η επιτυχία σου τον κάνει να αισθάνεται άβολα και μειονεκτικά. Εσύ ονειρεύεσαι ένα σύντροφο – στήριγμα, στην πραγματικότητα όμως αυτός ο κύριος αντιλαμβάνεται την επιτυχία σου ως αποτυχία. Για καλή σου τύχη, αν είσαι δυναμικός χαρακτήρας, δε θα επηρεαστείς ιδιαίτερα από αυτό. 

• Ενώ θαυμάζεις τη μυϊκή του διάπλαση, αυτή είναι το αποδεικτικό στοιχείο μιας ανάγωγης συμπεριφοράς. Δεν είναι απόλυτο, αλλά έρευνες έδειξαν, ότι ένας άντρας που είναι μυώδης, τείνει να αντιμετωπίζει τη σύντροφο του ως κατώτερη και "αδύναμη", στηριζόμενος στο γεγονός ότι υπερισχύει. Να του θυμίσουμε πως αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνο σωματικά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!