3 μαθήματα που πήραμε φλερτάροντας με το λάθος άνθρωπο - AllYou.gr

Search

3 μαθήματα που πήραμε φλερτάροντας με το λάθος άνθρωπο

Για να μην σε πιάσουν αδιάβαστη..
29 Δεκεμβρίου 2014

Όλες έχουμε περάσει από τη φάση των ραντεβού χωρίς νόημα. Τι γίνεται όμως, όταν μιλάμε για ανούσιες και αδιέξοδες σχέσεις; Εκεί τα πράγματα γίνονται λίγο πιο σοβαρά, μιας και έχουμε να κάνουμε με δυο ανθρώπους που μοιράζονται από κοινού τη ζωή τους. 

Αν αισθάνεσαι μόνη στην προσπάθεια ανεύρεσης του Mr Perfect και σε μπερδεύουν οι χαρακτήρες που γνωρίζεις, διάβασε και συμβουλέψου το παρακάτω αφιέρωμα για τα σημάδια του Mr Wrong, του τύπου δηλαδή, που δε θα έπρεπε ποτέ να επενδύσεις.
 
Μάθημα 1ο: Αν ο σύντροφος σου διαρκώς προσπαθεί να αποδείξει την αγάπη του για εσένα με τον πιο ακριβό τρόπο, τότε σκέψου μήπως χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο για να καλύψει την πραγματική του πρόθεση, που ενδεχομένως να μην έχει καμία σχέση με το συναισθηματικό του κόσμο. Υπερκαλύπτοντας τις υλιστικές σου ανάγκες με σπατάλες, οι συναισθηματικές σου βρίσκονται στο περιθώριο και κάποια στιγμή θα το αντιληφθείς. Κάν' το, πριν να είναι αργά.
 
Μάθημα 2ο: Μην επενδύεις σε συντρόφους που είναι «φθηνοί». Τι εννοώ; Η ισορροπία μεταξύ του πρώτου τύπου άντρα που αναφέραμε και αυτού εδώ, βρίσκεται κάπου στη μέση. Ένα κερασμένο δείπνο, ένα τυπικό και μικρής αξίας δώρο ή ακόμα και η από κοινού πληρωμή των εξόδων σας, είναι δείγματα όχι μόνο οικονομικής, αλλά και συναισθηματικής επένδυσης. Αν βγαίνεις με κάποιον που ποτέ δε σκέφτηκε να σου αγοράσει ένα μπουκέτο λουλούδια στη γιορτή σου, τότε μάλλον είσαι με το λάθος άνθρωπο. 
 
Μάθημα 3ο: Μη βιαστείς να εξελίξεις τη σχέση σας ή καλύτερα μη δεχτείς να συμβεί αυτό τόσο γρήγορα. Θα σου δώσω για παράδειγμα τη φίλη μου την Κατερίνα: Η φιλία της με ένα συνάδελφο εξελίχθηκε σε προσωπική – ερωτική σχέση και συμβίωση σε διάστημα 7 μηνών, για να διαπιστώσει τελικά, πως αυτό ήταν ένα τραγικό λάθος. Τα στιγμιαία συναισθήματα τύπου πεταλούδας στην καρδιά, μπορεί να σε οδηγήσουν σε μη λογικές αποφάσεις. Χειρίσου τη σχέση ως τη μεγαλύτερη σου επένδυση. Θα ξόδευες όλες τις οικονομίες σου για εκείνη, αν δεν είχες προχωρήσει σε μια εμπεριστατωμένη μελέτη; Μάλλον όχι. Η καρδιά σου λοιπόν, είναι ένα βραβείο και όποιος το κερδίσει, οφείλει να το αξίζει.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΠΑΙΔΙ

Υπάρχει οστεοπόρωση στα παιδιά;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη χαμηλή οστική πυκνότητα-μάζα στα παιδιά.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έτσι θα κρατήσεις φρέσκα τα κομμένα φρούτα

'Ενα απλό τρικ για να παρατείνεις τη ζωή των αγαπημένων φρούτων που έχεις ήδη κόψει!
FASHION NEWS
BEAUTY NEWS

Τα 10 καλύτερα hairstyles από το φαντασμαγορικό show της Victoria's Secret

Όταν ζηλέψαμε τα αψεγάδιαστα χτενίσματα που είχαν τα "αγγελάκια"...
SEX

Γιατί εκείνος μπορεί να κάνει σεξ μετά από το τσακωμό;

Νέα αμερικανική έρευνα εξηγεί γιατί η ερωτική διάθεσή του συντρόφου σου δεν κλωνίζεται από κανένα –μικρό ή μεγάλο– καβγά.