Skip to main content

ASK THE EDITOR

Tα καλύτερα υγρά κραγιόν μεγάλης διάρκειας

Τα κραγιόν που ήρθαν για να μείνουν (στα χείλη σου)!


Ζωή Γκόρου

Το ματ αποτέλεσμα στα χείλη, είναι ένα από τα μεγαλύτερα beauty trends στο σύγχρονο μακιγιάζ. 'Οπως και το να το δεις, τα ματ χείλη έχουν κάτι σαγηνευτικά ρετρό και την ίδια στιγμή κάτι υπέροχα σέξι.


Κλασικά κόκκινα χείλη στον Μοschino Α/Κ 2020 

Κι όμως, τα μέχρι πρόσφατα κοινά "ματ κραγιόν", όπως τα αποκαλούσαμε, ήταν πονοκέφαλος για τις περισσότρες από εμάς, αφού άμεσα βλέπαμε τα χείλη μας να ταλαιπωρούνται και να αφυδατώνονται,  κάτι που μόνο σέξι δεν το λες.

Λοιπόν ladies, οι εταιρείες καλλυντικών ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη μας και δημιούργησαν μια σειρά από υγρά (!) ματ κραγιόν που πετυχαίνουν το απόλυτο: πλούσιο ματ χρώμα σε ό,τι απόχρωση σου κάνει κέφι , αλλά και  ενυδάτωση.

Σου έχουμε τη λίστα με τα καλύτερα της αγοράς!

Tip: Κάνε άμεσο, απαλό scrub χειλιών με την οδοντόβουρτσά σου με απαλές κινήσεις για να ξεφορτωθείς τυχόν ξηρότητα.

All You Tried & Tested

H φυσική επιλογή


Για εσένα την υπέρμαχο των φυσικών καλλυντικών η Korres δημιούργησε το υγρό κραγιόν Morello Matte Lasting Fluid, καταφέρνοντας κάτι πραγματικά επαναστατικό: σε φυσική σύνθεση με έλαιο από βύσσινο, βρίσκεις ένα κραγιόν που χαρίζει το ματ αποτέλεσμα που θέλεις και παράλληλα ενυδάτωση που τη χρειάζεσαι. Τοπ παραμένει το πρακτικό πινελάκι του για ακρίβεια στην εφαρμογή.


Girl Power!

  
Kάθε απαιτητικό κορίτσι επιθυμεί το χρώμα του κραγιόν να μένει για πολλές ώρες στη θέση του. Το κραγιόν Avon True Power Stay 16h, σε 10 girly αποχρώσεις, κάνει την επιθυμία σου πραγματικότητα. 'Eχει εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα με το οποίο θα κολλήσεις, ενώ ταυτόχρονα εντύπωση κάνει το γεγονός ότι δεν "σπάει" το χρώμα.

Τip:  Κάνεις πάντα σχολαστικό ντεμακιγιάζ στα χείλη, ειδικά το βράδυ με ένα γαλάκτωμα που σέβεται την ευθραυστότητα αυτής της περιοχής. Πες "όχι" σε στυπτικές λοσιόν και μαντιλάκια καθαρισμού.

Ροζ απόχρωση στο show Dolce & Gabbana

French Kiss

 
Οι 12 αποχρώσεις του Signature Rouge της L' Oreal Paris, θα σου χαρίσουν πλούσιο χρώμα και τα χείλη μιας Παριζιάνας (τοπ είναι η πρώτη απόχρωση από τα δεξιά!)Χείλη  γεμάτα, σέξι και κομψά. Η σύνθεση του κραγιόν, έχει ως βάση το νερό και τα έλαια και χρωματίζει τα χείλη χωρίς να τα βαραίνει. 


Βαθιά κόκκινη, προς φούξια, απόχρωση στην Carolina Herrera 


Ξεκάθαρη πολυτέλεια

 
Mε το #lipstoenvy, το υγρό κραγιόν Pure Color Envy Paint on Liquid Lipcolour της Estee Lauder, έχει αποχρώσεις σε ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας ή και σε vinyl και metallic για μεγάλη λάμψη στα χείλη. 

;

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.