Skip to main content

BEAUTY NEWS

Νύχια 2020: Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις της χρονιάς

Σχέδια, top αποχρώσεις και όλα τα trends που κυκλοφορούν



Ψάχνεις να ανανεώσεις το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ σου; Ήρθε η ώρα να το κάνεις, με απόλυτη έμπνευση από τις νέες τάσεις της σεζόν που ήδη κυκλοφορούν. Αν λοιπόν θέλεις να θεωρείσαι ενημερωμένη για όλα τα trends της χρονιάς κάνε scroll down και μάθε πως! Cherry  βερνίκια, γαλλικό μανικιούρ με παραλλαγές αλλά και rainbow nails είναι μερικές από τις επικρατέστερες τάσεις στα νύχια για το 2020.

 

 

 


Και να τα mani-pedi trends που θα κάνεις από τον επόμενο μήνα:

1. Το νέο γαλλικό: Ξέχνα το παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ καθώς αυτό αναβαθμίζεται για το 2020. Φέτος θα δούμε το γαλλικό με πολλές χρωματικές παραλλαγές. Τη λευκή κλασσική γραμμή αντικαθιστούν χρώματα εκκεντρικά (μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί) αλλά και γραμμή από glitter.

https://www.instagram.com/p/B8ww4y1BhCb/

2. Η λεπτομέρεια θα κάνει την διαφορά. Όμορφες μικρές λεπτομέρειες, όπως λουλούδια, κάθετες και οριζόντιες γραμμές ακόμα και πέρλες, κυριαρχούν ήδη στα fashion shows, δίνοντας iconic διάθεση στο απλό μονόχρωμο βερνίκι.

https://www.instagram.com/p/B8Wxq90HNE1/

3. Οι μεταλλικές αποχρώσεις γεμάτες λάμψη. Ποιος είπε ότι τα metallics βερνίκια είναι μόνο για τα Χριστούγεννα; Και όμως φέτος τα επιλέγουμε για κάθε εποχή. Είτε χρυσό είτε ασημί είτε όποιο άλλο χρώμα επιλέξεις, φρόντισε να είναι σούπερ γυαλιστερά με έξτρα δόσεις λάμψης.

https://www.instagram.com/p/B4nqTnBHA8w/

4. Pop colors. Την άνοιξη και το καλοκαίρι επιλέγουμε έντονες και ζωηρές αποχρώσεις. Red cherry, electric blue αλλά και rainbow χρώματα, είναι από τις πιο μοντέρνες τάσεις τόσο στα νύχια όσο και στο μακιγιάζ για το 2020.

https://www.instagram.com/p/B7tPo1KnLpH/

5. Nude μανικιούρ ή σχεδόν άβαφα: Σίγουρα θαυμάζουμε τα εντυπωσιακά nail arts στο Instagram, όμως συχνά επιστρέφουμε στο πιο κομψό και «καθαρό» βερνίκι που δεν είναι άλλο από τις nude αποχρώσεις καθώς και το pale pink. Μάλιστα, οι luxury οίκοι μόδας επιλέγουν το natural αποτέλεσμα με λάμψη.

https://www.instagram.com/p/B73su-UJAqJ/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30