Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτές είναι οι καλύτερες παλέτες σκιών

...και είναι value for money



Καλωσορίζουμε τα beauty trends του 2020! Τις έντονες εκκεντρικές αποχρώσεις, το χρωματιστό glitter  και το neon eyeliner. Τα μάτια βρίσκονται στο επίκεντρο του μακιγιάζ, με τα ζωηρά χρώματα να κυριαρχούν. Μην φοβάσαι να είσαι τολμηρή με το μπλε, αφού θεωρείται από τις πιο hot τάσεις της φετινής χρονιάς.

Το glitter στις σκιές επανέρχεται, αυτήν τη φορά όμως σε μικρές δόσεις. Θέλεις να μάθεις και το καλύτερο; Φέτος χρησιμοποιούμε σκιές στην θέση του eyeliner. Για τα εντυπωσιακά look σου, τραβήξτε τη σκιά προς τα έξω, έτσι ώστε να δημιουργήσεις γωνία και το απόλυτο cat eye βλέμμα.

https://www.instagram.com/p/B5xycefgChR/?utm_source=ig_embed

Ήρθε η στιγμή να αφήσεις την φαντασία σου να κάνεις τους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς όσον αναφορά το μακιγιάζ ματιών, έχοντας σύμμαχο σου τις καλύτερες παλέτες σκιών που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ. Μεταξύ μας, όσες παλέτες και να έχεις, ποτέ δεν σου φαίνονται αρκετές. Αλήθεια δεν είναι;

 

 

Η νέα παλέτα της Erre Due, «Beauty Color Palette», συνδυάζει την κομψότητα με τέσσερις εντυπωσιακές matte και satin σκιές ματιών καθώς και μια απόχρωση ρουζ. Η τιμή της είναι στα 20 €.

 

 

H «Ultimate Shadow Palette» από την NYX, είναι μια επαγγελματική παλέτα 16 αποχρώσεων με ένα εκπληκτικό μείγμα βελούδινων και μαγευτικών φινιρισμάτων. Το πιο τολμηρό look σε ζωηρούς και έντονους τόνους έχει σύμμαχο του την «Bright» παλέτα σκιών. Το κόστος της ανέρχεται μόλις στα 18,45€.

 

 

 

 

Η «Εpic Sunset Eyeshadow Palette» από την essence, είναι μια παλέτα εμπνευσμένη από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στην έρημο. Περιλαμβάνει 14 σκιές ματιών με ματ, ιριδίζοντα και μεταλλικά εφέ στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, όπως χρυσό, ροζ και μοβ. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι και η τιμή της, η οποία είναι μόλις 9,59€.

 

 

H Maybelline με την σειρά «The City Mini Palette», αποσκοπεί στο απόλυτο natural look τόσο για το πρωινό όσο και το βραδινό μακιγιάζ. Περιλαμβάνει 6 αποχρώσεις για ματ αλλά και λαμπερό μεταλλικό τελείωμα. Θα την βρεις online και στα καταστήματα στην τιμή των 9,40€.

 

 

H παλέτα σκιών της W7, «24K Gold Rush», με χρυσαφένιες αποχρώσεις είναι ιδανική για άπειρα looks, από λαμπερά και ηλιόλουστα μέχρι επικίνδυνα αισθησιακά. Η άκρος ελκυστική τιμή της είναι στα 7€.

Εμείς τις δοκιμάσαμε όλες, εσύ ακόμα;

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.