Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το ιδανικό μακιγιάζ για την golden hour βόλτα της ημέρας

Χρυσαφένιο αποτέλεσμα για ξανθές αλλά και μελαχρινές

 



 

Το καλοκαίρι όπως ήδη έχουμε αναφέρει ξανά, αφήνουμε στην άκρη τα σκούρα χρώματα, τα βαριά make up και τα mat κραγιόν και επικεντρωνόμαστε σε ανάλαφρες υφές, στις ζωηρές αποχρώσεις και φυσικά στα πολύ καλά ενυδατωμένα χείλη. Ασφαλώς και το bronzer, τους καλοκαιρινούς μήνες, γίνεται ο καλύτερος σου φίλος, αφού σου χαρίζει αυτή την ηλιοκαμένη όψη που προδίδει ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο. Καλά όλα αυτά στην θεωρία, όμως για να δούμε και στην πράξη πως μπορείς να φτιάξεις step by step το ιδανικό μακιγιάζ για μετά την παραλία, απόλυτα εναρμονισμένο με την μαγική χρυσαφένια ώρα της ημέρας.

 

 

Step 1: Όπως είπαμε και παραπάνω αφήνουμε στην άκρη το make up και αντ’ αυτού επίλεξε μια ΒΒ κρέμα για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα αλλά και να καλύψεις τυχόν ατέλειες. Σειρά έχει το concealer, φώτισε την περιοχή κάτω από τα μάτια καθώς και το κινητό βλέφαρο. Έπειτα συνεχίζεις με το bronzer σου τονίζοντας μύτη, μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών, στα ζυγωματικά  και ελαφρά το πιγούνι. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσεις την πολυπόθητη ηλιοκαμένη όψη που απαιτεί το καλοκαίρι. Φυσικά για σούπερ λαμπερό και χρυσαφένιο αποτέλεσμα, εφάρμοσε χρυσό highlighter σε μορφή πούδρας.

 

 

Step 2: Τόνισε τα μάτια με μια χρυσή ή μεταλλική καφέ σκιά και δημιούργησε αισθησιακό βλέμμα με μια μαύρη γραμμή eyeliner ή καφέ μολύβι. Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια υγρή σκιά σε nude απόχρωση στο κινητό βλέφαρο. Ολοκλήρωσε το eye look με μάσκαρα.

 

 

Step 3: Ζουμερά glossy χείλη είναι το απόλυτο καλοκαιρινό trend που υιοθετούμε και φέτος. Ενυδάτωσε τα χείλη σου με ένα lip balm και πέρασε από πάνω μια πλούσια στρώση με lip gloss σε ροζ ή ροδακινί απόχρωση για να φαίνονται σούπερ ζουμερά και σαρκώδη.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός