Skip to main content

BEAUTY NEWS

Father’s Day: Μακράν τα καλύτερα αντρικά αρώματα για να κάνεις δώρο στον μπαμπά σου

21 Ιουνίου. Γιορτή του Πατέρα.



 

Σε σύγκριση με την γιορτή της μητέρας είναι λίγο πιο παραμελημένη γιορτή. Αυτό ωστόσο που έχει σημασία, είναι το γεγονός πως η συγκεκριμένη ημέρα, αποτελεί μια ιδανική αφορμή για εκδήλωση αγάπης και ίσως κάποιο δώρο που θα του φτιάξει την ημέρα και την διάθεση. Είναι άλλωστε αυτές οι μικρές στιγμές… που κάνουν την διαφορά.

Φυσικά και δεν περιμένεις την συγκεκριμένη ημέρα για να πεις στον πατέρα σου πόσο τον αγαπάς και τον ευχαριστείς, όμως αν θέλεις να πάρεις την ευκαιρία και να του προσφέρεις ένα συμβολικό δώρο, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Και τι πιο ωραίο ανδρικό δώρο, από ένα εκπληκτικό ανδρικό άρωμα.

Η αδυναμία μου στα ανδρικά αρώματα είναι σίγουρα κάτι που δεν μπορώ να κρύψω και πάντα θα υπάρχει ένα ανδρικό άρωμα στη συλλογή μου, το οποίο θα προτιμώ ξανά και ξανά. Αυτό σημαίνει πως έχω μυρίσει σχεδόν όλα τα δημοφιλή ανδρικά αρώματα που υπάρχουν στην αγορά και ευθύς αμέσως θα μοιραστώ μαζί σου μερικά από τα αγαπημένα μου, ώστε να τα γνωρίσεις και εσύ και να βρεις αυτό που θεωρείς πως ταιριάζει καλύτερα στον δικό σου αγαπημένο μπαμπά.

 

Dior Homme Intense
   

Bleu De Chanel, EDP
  


Darklight Prada (Amber)

.
  
Sauvage, Dior (EDP)

   

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές