Skip to main content

BEAUTY NEWS

7 τρόποι να φορέσεις το eyeliner στις γιορτινές εμφανίσεις σου

To cat eye αναβαθμίζεται με glam πινελιές και χρώμα

 



 

Είτε σε μορφή μολυβιού, είτε gel, είτε liquid, το eyeliner αποτελεί αγαπημένο καλλυντικό πολλών γυναικών και αναμφίβολα υπάρχουν δύο-τρία σε κάθε beauty νεσεσέρ. Είναι από τους πιο εύκολους τρόπους να δημιουργήσεις εντυπωσιακά make up looks, όπως ένα σαγηνευτικό cat eye ή απλώς να τονίσεις το βλέμμα σου. Και ενώ οι περισσότερες λατρεύουμε να φοράμε eyeliner, στην πραγματικότητα φαίνεται πως έχουμε επαναπαυτεί με τον ένα και μοναδικό τρόπο που μάθαμε να το εφαρμόζουμε όταν πρωτοξεκινήσαμε να το χρησιμοποιούμε. Δεν λέω, δεν ήταν και η πιο εύκολη διαδικασία μέχρι να πετύχεις την τέλεια γραμμή και ακόμα συμβαίνουν λάθη και μουτζoυρωνόμαστε, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα είναι σούπερ κομψό και θηλυκό. Εκείνο που χρειάζεσαι για ανανεώσεις τα eye makeup looks σου είναι λίγη παραπάνω φαντασία, ώστε την επόμενη φορά να το αξιοποιήσεις δημιουργικά. Και μια που πλησιάζουν οι γιορτές, δεν υπάρχει καλύτερο timing να ανακαλύψεις αλλά και να δοκιμάσεις ευφάνταστους τρόπους να εφαρμόσεις το eyeliner. Κάνε scroll down και άντλησε έμπνευση για το επόμενο make up look σου.

https://www.instagram.com/p/B9AbRySDtzK/?utm_source=ig_embed

Stiletto Wing: Όπως ακριβώς και ένα γοβάκι στιλέτο διαθέτει πολύ λεπτό τακούνι, έτσι και η γραμμή αυτή ξεκινά από το μέσο του ματιού λίγο πιο παχιά, ώστε να καταλήξει απίστευτα λεπτή. Για να πετύχεις την ανάλογη ένταση χρησιμοποίησε eyeliner με πολύ λεπτή μύτη στην εξωτερική γωνία του ματιού, ενώ μην διστάσεις να την τραβήξεις λίγο παραπάνω από ότι συνήθιζες.

https://www.instagram.com/p/B58cIXzpZYI/?utm_source=ig_embed

The Brighter Line: Στις γιορτινές εμφανίσεις σου μην παραλείψεις να προσθέσεις glam πινελιές και στο μακιγιάζ. Χρησιμοποίησε ένα χρωματιστό eyeliner και εφάρμοσε πάνω στην γραμμή αλλά και σε όλο το βλέφαρο λίγη λάμψη από μια διάφανη γκλιτεράτη σκιά.

https://www.instagram.com/p/B3FX4_Wl6ER/?utm_source=ig_embed

Go Green: Το χρωματιστό eyeliner ήρθε για να μείνει στην μόδα και το πράσινο αποτελεί την τέλεια απόχρωση των ημερών. Μην διστάσεις να το τολμήσεις, όμως θυμήσου να κρατήσεις σε natural τόνους το υπόλοιπο μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/B8wx7goh5nN/?utm_source=ig_embed

Or Red: Πως μπορείς να κάνεις ακόμα πιο σαγηνευτικό το cat eye; Να το δημιουργήσεις με ένα κατακόκκινο eyeliner. Χρώμα και πάλι χρώμα.

https://www.instagram.com/p/B16cJaAl-kM/?utm_source=ig_embed

Gold Touch: Ξεκίνα από την εσωτερική γωνία του ματιού και δημιούργησε μια παχιά γραμμή eyeliner στο πάνω βλέφαρο, ενώ μια πιο λεπτή στις κάτω βλεφαρίδες. Ακριβώς στην μέση του ματιού πρόσθεσε λίγη μεταλλική σκιά σε χρυσούς τόνους και δες το βλέμμα σου να μεταμορφώνεται.

https://www.instagram.com/p/B2XMOiDFKZv/?utm_source=ig_embed

Define the eye: Εδώ πρωταγωνιστής είναι η μαύρη bold γραμμή που ακολουθεί το σχήμα του ματιού και έρχεται να ισορροπήσει με μια γραμμή που ξεκινά από το μέσο των κάτω βλεφαρίδων.

https://www.instagram.com/p/B46YLeuFVGD/?utm_source=ig_embed

Metallic Wings: Η κλασσική μαύρη γραμμή μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί, δημιουργώντας πάνω σε αυτή μια λεπτότερη γραμμή σε μεταλλικούς τόνους. Αμέσως έχεις πετύχει το απόλυτο γιορτινό look χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department