Skip to main content

BEAUTY NEWS

“Y2K Heart”: Αυτή είναι η πιο hot τάση στα νύχια!

Παιχνιδιάρικη και girly



Όταν επιστρέφεις από τις διακοπές έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια βασικά θέματα όπως το να πας σούπερ μάρκετ γιατί το ψυγείο σου είναι άδειο, να πλύνεις και να σιδερώσεις τα ρούχα, να καθαρίσεις και να συμμαζέψεις το σπίτι και φυσικά να τρέξεις να προλάβεις το πρώτο ραντεβού για beaute από την κορυφή ως τα νύχια. Και μιας και ανέφερα τα νύχια, ας σταθώ λίγο στο μανικιούρ που θα επιλέξεις για την επάνοδο στην καθημερινότητα…

Πώς θα υποδεχτείς λοιπόν τη νέα σεζόν; Είσαι πρόθυμη να αποχωριστείς το ξέγνοιαστο mood των διακοπών ή θέλεις να διατηρήσεις τη ζωντάνια του καλοκαιριού στην καθημερινότητά σου για λίγο ακόμα; Αν η απάντηση που δίνεις στον εαυτό σου είναι η δεύτερη, τότε το “Y2K Heart” μανικιούρ είναι πρόταση που πρέπει να κρατήσεις σε screenshot στο κινητό σου.

donenails

photo credits Instagram @kw.paznokcie

 

Αυτή η τάση θυμίζει τις cartoon bubble καρδιές που κάποτε σχεδίαζες στις σελίδες των σχολικών τετραδίων σου, όταν το μυαλό σου «ταξίδευε» αλλού και δεν μπορούσες με τίποτα να συγκεντρωθείς στο μάθημα. Είναι ένα μανικιούρ με νοσταλγική αισθητική από τα '00s, το οποίο ζητούν ολοένα και περισσότερες γυναίκες όταν επισκέπτονται τα nail salons, ενώ επικρατεί και στις αναζητήσεις στο internet. Βάλε στο google “Y2K Heart Nails” και θα το διαπιστώσεις.

Αυτό το μανικιούρ πήρε το όνομά του από τα '00s. Η χρονιά του 2000, όταν άλλαξε ο αιώνας και από τον 20ό περάσαμε στον 21ο, είναι γνωστή με τον κωδικό Y2K. Θα το δεις να δημιουργείται με συνδυασμούς διαφορετικών χρωματικών τόνων αλλά και με πολλά χρώματα. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι άλλοτε πιο «ήσυχο» και άλλοτε πιο τολμηρό και ζωηρό.

Στο “Y2K Heart” μανικιούρ η μια καρδιά μπαίνει μέσα στην άλλη και συνήθως το σχέδιο αυτό δημιουργείται σε δύο μόνο νύχια. Στα υπόλοιπα εφαρμόζεται nail art με αφηρημένες γραμμές που κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Πάρε μια μικρή ιδέα από τις παρακάτω φωτογραφίες:

nailsdonea

 

 photo credits Instagram @hels.gels

 

nailsdonec

 photo credits Instagram @lh.nailtechnician

 

 

 

Cover photo credits Instagram @lh.nailtechnician

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department