Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πράσινο χρώμα: Το μεγαλύτερο trend στα μαλλιά για το φθινόπωρο

Θα το τολμούσες;



Βρισκόμαστε στο τέλος του καλοκαιριού και παρότι πολλές από εσάς μπορεί να απολαμβάνετε ακόμα τις διακοπές σας, σίγουρα έχετε αρχίσει να αναζητάτε τις τάσεις στην ομορφιά για τη νέα σεζόν που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σας. Πέρα από το μακιγιάζ και την περιποίηση των νυχιών, αυτό που θα σας απασχολήσει ξανά είναι και τα μαλλιά σας.

Με την αλλαγή των εποχών μας συστήνονται πάντοτε νέες ιδέες και προτάσεις οι οποίες θα σας κάνουν να δείχνετε πιο εντυπωσιακές και θα τονώσουν την ψυχολογία σας. Σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε από τους hair experts αλλά και τα social media, ένα από τα χρώματα που θα κυριαρχήσει τη νέα σεζόν στη βαφή μαλλιών είναι το πράσινο.

Μοντέρνα και πρωτότυπο, αυτό το χρώμα στην παστέλ εκδοχή του είναι ιδανικό για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να τολμήσουν και να δοκιμάσουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι φρέσκο και πολύ cool και ανάμεσα στις πολλές γυναίκες που το έχουν ήδη επιλέξει και ποζάρουν με τα πράσινα μαλλιά τους στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram βρίσκεται και η Paris Jackson.

photo credits Instagram @katielouisehale89

 

Ένα τέτοιο χρώμα φυσικά δεν μπορείτε να το πετύχετε μόνες σας στο σπίτι. Θα πρέπει να επισκεφτείτε το κομμωτήριο και να βρείτε την κατάλληλη για εσάς απόχρωση του πράσινου (υπάρχει το lime green, το πράσινο της μέντας, το seafoam green, το πράσινο της ελιάς κα), με κριτήριο τον τόνο της επιδερμίδας σας αλλά και το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

 

cover photo credits Instagram @nikabegovac

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.