Τέλεια εφαρμογή concealer

Πώς να αξιοποιήσεις στο έπακρο το φανταστικό αυτό προϊόν!

Κέλλυ Νόβακ

Νομίζω ότι το concealer είναι το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ. Και νομίζω ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό.

Είναι αυτό μας κάνει να δείχνουμε πιο ξεκούραστες, ακόμη και μετά από μια βραδιά ατέλειωτου ξενυχτιού. Είναι αυτό που κάνει τα σπυράκια της περιόδου, λιγάκι πιο υποφερτά. Είναι αυτό που εφαρμόζουμε κάτω από τα μάτια, όταν έχουν αρχίσει να εμφανίζονται μερικές ρυτίδες της ηλικίας και μας κάνει να δείχνουμε πιο νέες. Είναι ο σωτήρας μας.

Παρόλα αυτά, το concealer είναι ένα προϊόν το οποίο ίσως να έχει και περισσότερες ιδιότητες και χρήσεις από αυτές που γνωρίζαμε ως τώρα. Αυτό το θαυματουργό προϊόν όταν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να έχει τεράστια διαφορά στις εμφανίσεις μας και στο τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ μας.

Τα παρακάτω hacks λοιπόν, θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις αυτό!

Ένα… τρίγωνο θα σε πάει μακριά

Σχεδίασε ένα τρίγωνο κάτω από τα μάτια με το concealer, αντί να τραβήξεις απλά μερικές γραμμές, όπως θα έκανες συνήθως. Αυτό θα έχει τεράστια διαφορά. Με τον τρόπο αυτό καλύπτονται καλύτερα οι μαύροι κύκλοι, ενώ δίνεις την αίσθηση ότι κάνεις “lift”. Φωτίζεται καλύτερα το σημείο λοιπόν, με αποτέλεσμα να δείχνουν και τα μάτια πιο ξεκούραστα.

Η διπλή «πλευρά» των πραγμάτων

Το ήξερες ότι το concealer μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer; Πριν απλώσεις την σκιά ματιών όταν βάφεσαι, απλά εφάρμοσε μια πολύ μικρή ποσότητα από το concealer σου. Άπλωσε πολύ καλά και έπειτα βάλε την σκιά. Έτσι, θα μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το μακιγιάζ σου θα είναι σταθερό όλη μέρα!

10 years younger

Σύμφωνα με επαγγελματίες μακιγιέρ, αν εφαρμόσεις concealer γύρω από την περιοχή της μύτης, αλλά και στις γραμμές έκφρασης πάνω γύρω από το στόμα, θα σε κάνει να δείχνεις νεότερη αλλά και πιο ξεκούραστη. Μια μικρή ποσότητα από το προϊόν κάτω από τα ρουθούνια και γύρω από την μύτη είναι αρκετή για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φωτό: instagram @glossierAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares