Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα 6 πιο κοινά λάθη ομορφιάς

Μήπως κάνεις ένα από αυτά;


Ζωή Γκόρου

 

 

#1 Απλώνεις μέικαπ σε ξηρή επιδερμίδα

Πριν απλώσεις το μέικαπ σου είναι πολύ σημαντικό να έχεις ενυδατώσει την επιδερμίδα με την κρέμα σου. Διαφορετικά το αποτέλεσμα του cake face είναι σίγουρο.

#2 Κάνεις το μακιγιάζ σου λάθος φωτισμό

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις το μακιγιάζ σου σε όσο το δυνατόν καλύτερο φυσικό φωτισμό. Τα ένοντα φώτα και η έλλειψη φωτισμού δεν θα σου αφήσουν να δεις λάθη (λάθος απόχρωση μέικαπ, υπερβολικό ρουζ).

#3 Λάθος επιλογή και εφαρμογή κονσίλερ

Κλασικό και ολέθριο λάθος. 'Εχεις την αίσθηση ότι η υπρβολική χρήση κονσίλερ θα καλύψει καλύτερα τους μαύρους κύκλους σου. Αυτό είναι εντελός λάθος. Το πολύ κονσίλερ θα σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη ενώ θα δώσει ένα αφύσικο αποτέλεσμα. Βάλε λίγη ποσότητα ακριβώς πάνω στο κόκκαλο κάτω από τα κάτω βλέφαρα και άπλωσέ το καλά (ποτέ πάνω στους μαύρους κύκλους).

#4 Επιμένεις με το μολύβι χειλιών

Το μολύβι χειλιών μπορεί να καταστρέψει το look σου. Η έντονη γραμμή περιγράμματος είναι αφύσικη, άφησε που συχνά είναι πολύ δύσκολο να ταιριάξει άψογα με το κραγιόν. Εάν επιμένεις με τη χρήση του κάνε μια πολύ απαλή γραμμή περιγράμματος και στη συνέχεια γέμισε όλο τα χείλη σου με το μολύβι. Μπορείς από πάνω να βάλεις το κραγιόν

#5 Υπερβολικό ρουζ

Συμφωνούμε ότι το ρουζ χαρίζει αλλά το υπερβολικό εξασφαλίζει θέση εργασίας σε τσίρκο. Για να είσαι σίγουρα πάντα α. να τινάζεις το πινέλο του ρουζ β. να απλώνεις το ρουζ σε ενυδατωμένη επιδερμίδα που έχει μέικαπ η BB Cream γ. να κάνεις έλεγχο σε φυσικό φως. Ποτέ το ρουζ στα τυφλά!

#6 Λάθος μάσκαρα

Είσαι σίγουρη ότι έχεις τη σωστή απόχρωση μάσκαρα; Πρέπει πάντα να είναι δύο αποχρώσεις πιο σκούρα από τα φρύδια σου. Ακόμα, πέτα τη μάσκαρα μετά τους τρεις μήνες για να αποφύγεις τα αντιαισθητικά κομπάκια

Beauty tip: Μπορείς πάντα να διορθώνεις τα λάθη του μακιγιάζ με λίγο μέικαπ (υπερβολικό ρουζ, μάσκαρα) ή να αφαιρείς π.χ κονσίλερ με μια μπατονέτα βουτηγμένη στο γαλάκτωμα καθαρισμού.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη