Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα αντιγράψεις το φυσικό beauty look της Ana De Armas από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Gray Man»

Η ηθοποιός και Global Brand Ambassador της Estée Lauder απαστράπτουσα, έκλεψε την παράσταση



Η Ana de Armas επέστρεψε στο κόκκινο χαλί για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας "The Gray Man" του Netflix που πραγματοποιήθηκε στο TCL Chinese Theatre του Χόλυγουντ την Τετάρτη 13 Ιουλίου. Για αυτήν την εμφάνιση η σταρ αφέθηκε στα χέρια των έμπειρων makeup artists οι οποίοι δημιούργησαν ένα μοναδικό monochromatic make up look.

Η ηθοποιός και Global Brand Ambassador της Estée Lauder απαστράπτουσα, έκλεψε την παράσταση και έγινε αμέσως η απόλυτη έμπνευση για τις βραδινές εξόδους μας το καλοκαίρι. Οι makeup artists της Estée Lauder εμπνεύστηκαν από το ταλέντο και τη ζεστασιά της καταξιωμένης ηθοποιού, συνδυάζοντας τα απαστράπτοντα στοιχεία του φορέματος με φυσικούς τόνους στο πρόσωπο, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό μοντέρνο make up look.

Η Ana de Armas, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, επέλεξε να ακολουθήσει τη minimal προσέγγιση της εταιρίας στο μακιγιάζ, αποφεύγοντας έντονες γραμμές και αυστηρά κοψίματα. Απαραίτητα προϊόντα για την προετοιμασία της επιδερμίδας της, ήταν η βαθιά ενυδατική κρέμα Revitalizing Supreme + και το αναζωογονητικό gel ματιών, της all time classic σειράς DayWear.

anadearmasgray

getty

 

Στη βάση του μακιγιάζ φυσικά χρησιμοποιήθηκε το best seller foundation της σειράς Double Wear, χαρίζοντας αυτήν την αψεγάδιαστη όψη, ενώ φυσική λάμψη έδωσε το bronzer της σειράς Bronze Goddess και το ρουζ της σειρας Pure Color Envy.

Το look ολοκληρώθηκε με την 4πλη παλέτα ματιών Boho Rose Pure Color Envy Luxe Eyeshadow Quad, ξεκινώντας με την απόχρωση #4 και συνεχίζοντας με την #1 σε ολόκληρο το βλέφαρο.

 

 

 

 

 

cover photo getty

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30