Κι όμως, υπάρχει ένα μακιγιάζ που αρέσει περισσότερο στους άντρες

Πώς θα το πετύχεις

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Μπορεί πολλές γυναίκες να θεωρούν ότι τα κόκκινα χείλη είναι το πιο σέξι μακιγιάζ ή ότι τα έντονα βαμμένα και τονισμένα μάτια είναι εκείνα που θα σαγηνέψουν έναν άντρα περισσότερο. Μα η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική από ότι φαίνεται, αφού το αντίθετο φύλο μοιάζει να έχει ολοένα και μεγαλύτερη προτίμηση στο μακιγιάζ με τις γήινες και φυσικές αποχρώσεις ή αλλιώς στο nude look.

Πώς θα το πετύχεις: 

Θα πρέπει να επενδύσεις σε μια σωστή βάση, δηλαδή ένα προϊόν που δίνει κάλυψη χωρίς το αποτέλεσμα να είναι «βαρύ». Στην ουσία θέλεις να κρύψεις κάποιες μικρές ατέλειες, όχι όμως και να κάνεις το πρόσωπο σου να μοιάζει με μάσκα. Όσο πιο φυσικό το αποτέλεσμα τόσο το καλύτερο.

Δώσε λάμψη στο πρόσωπο σου χρησιμοποιώντας ένα highlighter. Αυτό το προϊόν σε μορφή πούδρας ή κρέμας φωτίζει το πρόσωπο και το κάνει να δείχνει πιο ξεκούραστο και νεανικό. Εκτός από τα ζυγωματικά μπορείς να φωτίσεις και λίγο το περίγραμμα των χειλιών κυρίως στη μέση (στην καρδιά του άνω χείλους), ώστε να δείχνουν πιο juicy.

Βάλε ρουζ: Ροδακινί, ροζ ή κάτι σε πιο γήινο; Η απόφαση είναι δική σου. Αυτό το προϊόν θα δώσει μια όψη υγείας στο πρόσωπο σου και θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ σου.

Τέλος, τόνισε τα φρύδια σου και φρόντισε ώστε να είναι πάντοτε καλοσχηματισμένα.

 

 

 

 

 

 

 

Cover photo credits pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares