Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτό ήταν ένα από τα μυστικά ομορφιάς της βασίλισσας Ελισάβετ

Το αγαπημένο της βερνίκι νυχιών που δεν αποχωριζόταν ποτέ



Η είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ που ήχησε χθες σε όλο τον πλανήτη σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για τη Βρετανία. Η «Λίλιμπετ», η σημαντικότερη φυσιογνωμία του έθνους εδώ και επτά δεκαετίες και η μακροβιότερη αρχηγός κράτους στον κόσμο, πέθανε σε ηλικία 96 ετών και άφησε πίσω της μια τεράστια ιστορία, που ούτε η ίδια δεν θα μπορούσε να φανταστεί στα 25 της χρόνια, όταν και ανέβηκε στο βρετανικό θρόνο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε ποτέ να μοιράζεται την προσωπική ζωή και τα ενδιαφέροντά της, ωστόσο οι εμφανίσεις της απασχολούσαν πάρα πολύ. Ένα από τα πράγματα που γίνονταν πάντοτε θέμα συζήτησης, ήταν και το στιλ που ανέπτυξε, το οποίο ήταν αναγνωρίσιμο και βασιζόταν κυρίως σε κοστούμια σε παστέλ αποχρώσεις και διακοσμητικά καπέλα, αλλά και η εικόνα της η οποία ήταν απείραχτη.

Η «Λίλιμπετ» έκανε το χρόνο σύμμαχό της, βρήκε το δικό της ύφος στο μακιγιάζ και «υιοθέτησε» κάποια μυστικά ομορφιάς που πολλές γυναίκες θέλησαν να μάθουν. Σε αυτά συγκαταλέγεται και το πολυαγαπημένο της βερνίκι, το οποίο αγόραζε ξανά και ξανά εδώ και δεκαετίες, για να βάφει τα νύχια της.

Παρότι φορούσε σχεδόν πάντοτε γάντια, η ίδια φρόντιζε να έχει περιποιημένα άκρα και να κάνει το μανικιούρ της με το βερνίκι “Ballet Slippers” της εταιρείας Essie. Σύμφωνα με το brand, η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεγε το συγκεκριμένο προϊόν από το 1989, όταν ο κομμωτής της έστειλε ένα γράμμα ζητώντας «το μοναδικό χρώμα μανό που θα μπορούσε να φορέσει η βασίλισσα». Μια απόχρωση απαλού ροζ που είναι διακριτική και κομψή, όπως ήθελε να είναι πάντοτε η βασίλισσα.

balletsli 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ