Καστανό χρώμα μαλλιών: Πώς θα το φρεσκάρεις με φυσικό τρόπο

Το μυστικό ομορφιάς με το τσάι που θα σε ενθουσιάσει 

Allyou Team

Το καστανό αποτελεί αγαπημένο χρώμα μαλλιών για πολλές γυναίκες. Είναι γήινο, πολύ θηλυκό και σέξι ταυτόχρονα και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ατού της μεσογειακής ομορφιάς. 

Για να κάνεις το καστανό χρώμα των μαλλιών σου να δείχνει ακόμα πιο έντονο, πλούσιο, βαθύ και λαμπερό μπορείς σίγουρα να εμπιστευτείς εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης του συγκεκριμένου χρώματος. Όμως, αν ψάχνεις για έναν εντελώς φυσικό τρόπο, τότε καλώς έκανες κλικ στο κείμενο αυτό διότι παρουσιάζουμε ένα top, το οποίο σύμφωνα με beauty gurus υπόσχεται να σου δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς εύκολα και πολύ οικονομικά, και μάλιστα στο σπίτι.

Το μυστικό λοιπόν κρύβεται στο τόσο ευεργετικό για τον οργανισμό, τσάι. Τα βότανα προάγουν την υγεία και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ως μια φυσική λύση για την περιποίηση. Πέρα από τη φροντίδα του προσώπου, το τσάι φροντίζει και τα μαλλιά και ειδικότερα, το μαύρο τσάι μπορεί να αναζωογονήσει το καστανό χρώμα. 

Πώς γίνεται η εφαρμογή του μαύρου τσαγιού στα μαλλιά; Θα χρειαστείς τρία φλιτζάνια νερό και αρκετά φακελάκια από αυτό το τσάι. Βράσε το νερό σε ένα κατσαρολάκι και έπειτα βάλε τα φακελάκια. Άφησε τα για ένα τέταρτο max και ανακάτεψε πολύ καλά το αφέψημα. Απομακρυνε το κατσαρολάκι από το μάτι της κουζίνας, άφησε το τσάι να κρυώσει και όταν φτάσει να είναι χλιαρό, ρίξε το στα μαλλιά σου. Τύλιξε τα με μια πετσέτα (ιδανικά ζεστή) όπως θα έκανες με μια μάσκα μαλλιών ή με ένα έλαιο περιποίησης μαλλιών και άφησε να δράσει για μισή ώρα. 

Όταν περάσει πια αυτό το διάστημα, μπορείς να λούσεις τα μαλλιά σου κανονικά και μόλις τα στεγνώσεις, θα διαπιστώσεις πως το καστανό χρώμα τους δείχνει πιο «ζωντανό»! 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares