Το νέο κούρεμα της Hailey Bieber είναι ο ορισμός της κομψότητας

Θα σε κάνει να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο σήμερα κιόλας

Allyou Team

Ότι είναι όμορφη το ξέρουμε. Ότι αγαπάει τη μόδα και την ομορφιά επίσης το ξέρουμε και για το λόγο αυτό φροντίζουμε να παρακολουθούμε τακτικά τις δημοσιεύσεις της στο Instagram, μιας και μέσα από το προφίλ της μοιράζεται ό,τι νέο δοκιμάζει. Η Hailey Bieber αυτή τη φορά κλέβει τις εντυπώσεις με το καινούριο της κούρεμα που είναι ο ορισμός της κομψότητας και hot trend τα τελευταία χρόνια, όπως και το 2023.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, όπου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, δείχνοντας στο φανατικό κοινό της το «ολόφρεσκο» καρέ της κούρεμα. Το μοντέλο επέλεξε να κρατήσει το μήκος στο ύψους του πηγουνιού και αυτό είναι το πιο κοντό κούρεμα που έχουμε δει να επιλέγει το τελευταίο διάστημα.

bieberbob

@haileybieber

 

Το καρέ κούρεμα, είτε μακρύ είτε κοντό, είτε με ή χωρίς φιλάρισμα, είναι σικ και classy για έναν βασικό λόγο: το στιλ του μπορεί να προσφέρει όγκο και κίνηση σε όλους τους τύπους μαλλιών. Celebrities όπως η Zendaya και η Kerry Washington το έχουν επίσης «υιοθετήσει» πρόσφατα και η Bieber γίνεται άλλη μια καλή αφορμή για να το τολμήσεις και εσύ που θέλεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα την απόφαση για το τι ακριβώς είναι αυτό που σκοπεύεις να κάνεις.

bieberbobnew

@haileybieber

 

Μην ξεχνάς ότι το καρέ είναι ένα βολικό κούρεμα, ευκολοχτένιστο, το οποίο μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σου είτε έχεις τα μαλλιά σου ολόισια, είτε δημιουργήσεις απαλούς κυματισμούς, είτε ένα wet look.

 

 

 

 

 

 

cover photo @haileybieberAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares