Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το νέο κούρεμα της Hailey Bieber είναι ο ορισμός της κομψότητας

Θα σε κάνει να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο σήμερα κιόλας



Ότι είναι όμορφη το ξέρουμε. Ότι αγαπάει τη μόδα και την ομορφιά επίσης το ξέρουμε και για το λόγο αυτό φροντίζουμε να παρακολουθούμε τακτικά τις δημοσιεύσεις της στο Instagram, μιας και μέσα από το προφίλ της μοιράζεται ό,τι νέο δοκιμάζει. Η Hailey Bieber αυτή τη φορά κλέβει τις εντυπώσεις με το καινούριο της κούρεμα που είναι ο ορισμός της κομψότητας και hot trend τα τελευταία χρόνια, όπως και το 2023.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, όπου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, δείχνοντας στο φανατικό κοινό της το «ολόφρεσκο» καρέ της κούρεμα. Το μοντέλο επέλεξε να κρατήσει το μήκος στο ύψους του πηγουνιού και αυτό είναι το πιο κοντό κούρεμα που έχουμε δει να επιλέγει το τελευταίο διάστημα.

bieberbob

@haileybieber

 

Το καρέ κούρεμα, είτε μακρύ είτε κοντό, είτε με ή χωρίς φιλάρισμα, είναι σικ και classy για έναν βασικό λόγο: το στιλ του μπορεί να προσφέρει όγκο και κίνηση σε όλους τους τύπους μαλλιών. Celebrities όπως η Zendaya και η Kerry Washington το έχουν επίσης «υιοθετήσει» πρόσφατα και η Bieber γίνεται άλλη μια καλή αφορμή για να το τολμήσεις και εσύ που θέλεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα την απόφαση για το τι ακριβώς είναι αυτό που σκοπεύεις να κάνεις.

bieberbobnew

@haileybieber

 

Μην ξεχνάς ότι το καρέ είναι ένα βολικό κούρεμα, ευκολοχτένιστο, το οποίο μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σου είτε έχεις τα μαλλιά σου ολόισια, είτε δημιουργήσεις απαλούς κυματισμούς, είτε ένα wet look.

 

 

 

 

 

 

cover photo @haileybieber

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα