Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της



Η Anya Taylor-Joy είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη ηθοποιός. Ήρθε για πρώτη φορά στο προσκήνιο με τον ρόλο της στην ταινία του 2015, The Witch. Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην ταινία Split του 2017 και επανέλαβε τον ρόλο της στο σίκουελ του 2019 Glass. Η Joy έλαβε αναγνώριση για τον ρόλο της στη μίνι σειρά του Netflix, The Queen's Gambit. Κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, Βραβείο Επιλογής Κριτικών και Βραβείο SAG για αυτό. Πώς διατηρεί την ομορφιά και τη λάμψη της; Δείτε 7 από τις πιο αγαπημένες της συνήθειες.

Είναι αποτελεσματική

Η Joy μοιράστηκε μερικά από τα μυστικά ευεξίας της σε μια συνέντευξη στο Tatler. Λέει ότι ζει τη ζωή της αποτελεσματικά. «Δεν έχω χρόνο να είμαι μια 28χρονη με hangover. Αλλά δεν είμαι κάποιος που χρειάζεται ένα ποτό για να χορέψει. Βασικά έχω γίνει πολύ αποτελεσματική σε όλα. Σκέφτομαι συνεχώς “Τι να κάνω χρειάζεται να βγούμε από αυτή την κατάσταση;”».

Της αρέσει να χορεύει

Η Joy λατρεύει να χορεύει για να διατηρείται σε φόρμα. Δήλωσε σε συνέντευξή της «Πρέπει να χορέψω για μερικές ώρες, να δω τους φίλους μου και να περάσω καλά», οπότε λέω “Σωστά, ας περάσουμε τέλεια”. Έπειτα λέω: “πήγαινε σπίτι, κάνε ένα μπάνιο, σήκω για δουλειά”, ακούγομαι ψυχαναγκαστική, αλλά αυτό είναι που λειτουργεί για μένα αυτή τη στιγμή».

Καθαρίζει το δέρμα της

Η Joy έχει καταπληκτικό δέρμα και φροντίζει να το φροντίζει. Μοιράστηκε τα αγαπημένα της προϊόντα με το Harper's Bazaar. Η Joy φροντίζει να καθαρίζει το δέρμα της. «Το αγαπημένο μου καθαριστικό που χρησιμοποιώ είναι το απαλό καθαριστικό Chanel Sublimage Essential Comfort Cleanser. Είναι τόσο ανακουφιστικό, σαν να κάνεις μασάζ στον εαυτό σου όταν το χρησιμοποιείς και όταν το ξεπλένεις νιώθεις σαν να ενυδατώνει το δέρμα σου».

Φτιάχνει μάσκες προσώπου

Της αρέσει να φτιάχνει τις δικές της μάσκες προσώπου. Μοιράστηκε τη συνταγή της με το Harper's Bazaar. «Φτιάχνω επίσης μια πραγματικά φθηνή, εύκολη μάσκα που λειτουργεί πραγματικά. Είναι Bio-Oil σε συνδυασμό με κρέμα Egyptian Magic, την απλώνω στο δέρμα μου πριν κοιμηθώ. Το δέρμα σας φαίνεται πολύ καλύτερο την επόμενη μέρα, κυριολεκτικά αισθάνεστε σαν να έχετε 14 ώρες ύπνου. Κάτι ακόμα με το οποίο έχω ασχοληθεί πρόσφατα, επειδή κάνει το δέρμα μου να φαίνεται καλό – αλλά και επειδή μου αρέσει η αξία του – είναι να φοράω sheet masks στις πτήσεις».

Φοράει πάντα SPF

Η Joy λέει στο Harper's Bazaar ότι φροντίζει να φοράει SPF. «Χρησιμοποιώ το SkinCeuticals SPF50 που είναι υπέροχο γιατί είναι πραγματικά ελαφρύ. Δεν φοράω foundation, μου αρέσει η αίσθηση του φυσικού γυμνού δέρματος – αλλά το SkinCeuticals είναι πραγματικά ελαφρύ και καθαρό, και ξέρω ότι προστατεύει το πρόσωπό μου».

Φροντίζει τα μαλλιά της

Στη συνέντευξή της στο Harper's Bazaar, αποκάλυψε πώς φροντίζει τα μαλλιά της. «Λατρεύω τα μαλακτικά και στους ορούς. Η Karine Jackson που φτιάχνει τα μαλλιά μου έχει έναν πολύ ωραίο vegan ορό που είναι ωραίος και ελαφρύς, αλλά προστατευτικός. Ο David Mallet έχει επίσης έναν, που είναι υπέροχος, και μου αρέσει να δουλεύω αυτό σε βρεγμένα μαλλιά γιατί στεγνώνει πολύ καλά χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι».

Δεν πιέζει τον εαυτό της

Δεν θέλει να πιέζει τον εαυτό της να κάνει πράγματα. «Πιέζουμε πολύ τους εαυτούς μας να είμαστε ήρεμοι, αλλά νομίζω ότι πρέπει απλώς να αποδεχτείς πού βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή και να είσαι γενναιόδωρη με τον εαυτό σου», είπε σε συνέντευξή της στη Vogue. «Νομίζω ότι είναι σίγουρα πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις. Οι άνθρωποι είναι αρκετά αποσυνδεδεμένοι από το σώμα τους. Σκέφτονται το μυαλό και το σώμα ως δύο ξεχωριστές οντότητες. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να τιμάς το σώμα σου και να είσαι ευγνώμων που έχεις σώμα. Καθώς σας επιτρέπει να βιώσετε αυτόν τον κόσμο, όπου η φροντίδα του εαυτού μου μπήκε για μένα, είμαι τόσο ευγνώμων για τα πόδια μου επειδή μου επιτρέπουν να περπατάω σε όλους αυτούς τους χώρους και ευγνώμων για τα μάτια μου καθώς μου επιτρέπουν να βλέπω. Αντί να σκέφτεστε τους τρόπους με τους οποίους το σώμα σας είναι ελλιπές (στο μυαλό σας), σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο το σώμα σας σας επιτρέπει να βρίσκεστε σε αυτόν τον τρελό κόσμο και να είστε ευγνώμονες για αυτό».

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας